Реклама на Nike, гледана 2 млн. пъти за 12 часа

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Новата реклама на Nike с участието на боливудската актриса Дипика Падуконе беше гледана повече от 2 млн. пъти само през първите 12 часа.


Видеото показва известни индийски спортисти, които тренират заедно по градските улици. Дипика, която е една от водещите актриси в индийското кино в момента, играе бадмингтон. Но ето какво накара милиони да я гледат.


В пост в своята страница във Facebook, актрисата споделя колко много ѝ е помогнал спорта, когато се е борила с депресията.


„Когато бях малка баща ми ми казваше, че за да успееш трябва да се оповаваш на тези три неща – дисциплина, отдаденост и решителност. Да следваш сърцето си, да правиш това, в което влагаш най-много страст. Спортът от своя страна е нещото, което ми помага да се справя с провала, защото неизбежно всеки има и такива моменти“, казва тя.


„Преди 2 години страдах от депресия, пропадах, почти се бях отказала. Но атлетът в мен ми даде сила да продължа да се боря. И сега искам да кажа на всяко момче и момиче, на всеки мъж и жена СПОРТУВАЙТЕ! Спортът промени моя живот, ще промени и вашия със сигурност!“

 

Вижте видеото ако се нуждаете от малко мотивация!


 

Коментари към "Реклама на Nike, гледана 2 млн. пъти за 12 часа":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg