Приятелство между мъж и жена? Няма такова чудо!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Приятелство между мъж и жена ли? Невъзможно е! Това вече е напълно доказано!

Американски специалисти са категорични – номерът няма как да стане, понеже мъжете са програмирани да изпитват сексуално влечение към срещуположния пол!

Да, момичета, ние може и да сме убедени, че си имаме някой готин пич само за приятел, обаче сме в голяма заблуда. Истината е, че дори въпросният мъж да се държи на положение, ако му падне удобен случай, едва ли ще се поколебае да мине на друго ниво.

Всъщност, учените са убедени, че това е неизбежно! Според тях такова нещо като платонична връзка между хетеросексуални мъж и жена просто няма. В един момент просто се появява сексуално привличане.

Експертите са провели експеримент с 400 доброволци, за да стигнат до изводите, че концепцията за приятелството между мъжа и жената е нова за еволюцията на човека. Това означава, че двата пола все още се водят от естествени инстинкти, които не подлежат на контрол.

Във въпросното изследване са участвали хора на възраст от 18 до 52 години. 88 двойки приятели били разделени в различни стаи, за да отговорят на няколко въпроса. Оказва се, че мъжете са по-склонни да прекрачат границата на приятелството. Защо ли не се учудваме? За тях е много по-лесно да възприемат, че едни приятелски отношения могат да бъдат подправени със секс и това по-трудно влияе на емоциите им.

Или както твърдят учените, в миналото мъжете се възползвали от възможностите да се разплодят, в наши дни пък това се свързва с потребността им от сексуално разнообразие.


 

Коментари към "Приятелство между мъж и жена? Няма такова чудо! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg