Подредете хладилника си така, че да не виждате вредните храни, за да отслабнете по-лесно!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Това определено е един от най-странните, неочакваните и лесните методи за отслабване, за които някога сме чували! За какво говорим ли? Ами чисто и просто за преподреждане на хладилника!

Идеята му е много проста - когато отворите хладилника, първото нещо, което виждате, трябва да бъдат най-полезните и нискокалорични храни в него. А това може да се постигне съвсем лесно – просто разместете това-онова.

На най-горния рафт сложете нискокалоричните напитки като обезмаслено мляко, плодови и зеленчукови сокове, минерална и изворна вода. Те ще помогнат на организма ви да остане хидратиран.

Нека вторият рафт бъде предназначен за пресните плодове и зеленчуци. Според американски изследователи, ако си хапвате по-2-3 купички (нарязани) плодове и/или зеленчуци на ден, можете да отслабнете с 1 кг. за седмица!

На третия рафт сложете храни, богати на полезни протеини. Такива, например, са сварените яйца, крехкото, не мазно месо, нискомаслените млечни продукти. Според проучване на университета в Йейл хората, които приемат около 57 гр протеини с всяко ядене, намаляват калориите с 31%. Това е така, защото протеините стимулират освобождаването на хормона холецистокинин, който блокира центровете на глада в мозъка.

В най-долните кутии скрийте от погледа си всички вредни и калорични изкушения! Според специалистите, ако не ги виждате, ще намалите междинните хранения наполовина.

Заредете фризера с риба, пилешки гърди, замразени зеленчуци и други подобни. Ако си готвите по-често ястия с тях, ще намалите хапването на готови и полуготови храни значително, а от там и приема на излишни калории.

Интересна теория, нали?
 


 

Коментари към "Подредете хладилника си така, че да не виждате вредните храни, за да отслабнете по-лесно!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg