Погледът на жената издава чувствата й!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Дали защото в очите ни има някаква магия или защото жените обичаме да прелъстяваме мълчаливо, но погледът ни понякога „говори” много повече от думите ни. Той издава чувствата и емоциите ни! Така че, мъже, „прочетете” ги…

Вече е доказано, че господата могат да разберат дали имат шанс да спечелят сърцето на една дама само за 45 секунди, само по очите й! Как ли? Али Кембъл - автор на книгата „Повече от обикновен секс” смята, че когато жената погледне надолу, а след това започне да върти бързо поглед по пода, това е почти сигурен знак, че тя е привлечена от мъжа. Тази реакция означава, че проверява вътрешните си емоции и се опитва да прецени колко харесва събеседника си.

Ако пък дамата гледа настрани за около 45 секунди, след което погледне мъжа право в очите, това отново е знак, че му дава шанс. Тя се интересува от него, но първо обмисля дали той е подходящ за нея. Така че, докажете й го!

Ако жената установи зрителен контакт с мъжа, но мигновено погледне над главата му или се взре направо в очите му, почти сигурно е, че му е спукана работата. Това обикновено означава, че тя не иска да си има работа с него.

Има и други невербални признаци, с които жената издава симпатиите си към представителите на силния пол.

Например, ако използва ръката, с която пише, за да посочи мъжа, значи си пада по него.

Ако пък си играе с косата си и особено, ако върти краищата й, момчета, имате зелена светлина!

Е, господа вече знаете как да разгадаете скритите ни намерения, така че не ни разочаровайте!


 

Коментари към "Погледът на жената издава чувствата й! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg