Паста Конкильони, пълнена със орехи и сирена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

За любителите на италианската кухня имаме едно кулинарно предизвикателство - Паста Конкильони, пълнена със орехи и сирена! Да, рецептата е леко пипкава, но пък резултатът е божествено вкусен...

Необходими продукти:
500 г паста конкильони
200 г почистени орехови ядки
300 г синьо сирене
200 мл течна готварска сметана

За заливката:
4 с. л. орехово масло
8 с. л. зехтин
3 с. л. червен винен оцет
сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:
Пастата се сварява според инструкциите на опаковката. Отцежда се и се измива под студена вода. След което пастата добре се подсушава.

Ореховите ядки се изсипват в тава и се пекат в режим "Грил" за 2-3 минути. Ядките се изваждат, охлаждат се и се накълцват на дребно.

Синьото сирене се намачква с вилица, а сметаната се разбива на пухкав сняг. Внимателно се смесват сметаната и сиренето.

С приготвената смес се пълни пастата.

За заливката всички продукти се разбъркват до еднородна смес. Пастата се полива с нея и се поръсва с орехите.

Конкильоните, пълнени с орехи и сирене се поднасят веднага.
 


 

Коментари към "Паста Конкильони, пълнена със орехи и сирена":
Най-четени
 7 съвета за плосък корем 7 съвета за плосък...

Вижте кои са те!

13:17 | 03-11-19| корем...
 
7 причини да не се страхувате от яденето на въглехидрати 7 причини да не се...

Те са жизнено важна съставка...

11:12 | 03-13-19| Виж цялата статия
 
 Страничните ефекти на зеления чай, за които трябва да знаете Страничните ефекти...

Вижте кои са те!

17:26 | 03-19-19| странични...
 
 Кое е най-подходящото олио за вашата коса? Кое е...

Научете повече!

15:15 | 03-22-19| как...
 
Какво е сухото масло и как да го използваме? Какво е сухото масло...

Научете повече!

15:26 | 03-11-19| сухо масло...
 
Защо захарта е вредна и какви са алтернативите? Защо захарта е...

За по-добро здраве!

17:10 | 03-22-19| захар...
 
Полезно или вредно е маслото: разгорещеният дебат продължава Полезно или вредно е...

Споровете дали маслотое...

19:52 | 10-31-18| масло месо...
 
 Кратко интервю с Кристин Нагел  - главен парфюмер на Hermes Кратко интервю с...

Главен парфюмер на  Hermès

11:15 | 03-11-19| кристин...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg