Пазарувам, следователно съществувам!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Това е девизът на Камерън Диаз, на още няколко звезди и всъщност на повечето жени..

Фактите говорят сами за себе си. Според специалистите жените прекарват 8 години от безценния си живот в изпразване на скъпоценното си портмоне (или на ценните авоари на мъжа си) за пазаруване. И ако ние „простосмъртните” момичета всяка година прекарваме средно по 100 часа в лов най-хубавите „парцалки”, 20 часа в преследване на перфектните обувки и около 29 часа в търсене на съвършената чанта, то някои холиводски звезди направо се надпреварват за титлата „Шопингхоличка на годината”! Вижте кои оглавяват класацията:

Кейти Холмс
Може да се каже, че тази жена пазарува почти всекидневно (Кой знае, може би и денонощно!). Но фактът, че в повечето случай пазарува най-вече за дъщеря си – Сури Круз, донякъде я оправдава. Макар, чееееееее... майката на това малко момиченце е похарчила повече от 3 милиона по нея и изобщо не смята да се спира! Така че – слагаме й печат ШОПИНГХОЛИЧКА!

Бритни Спиърс
Певицата лекува една зависимост с друга зависимост. Бритни твърди, че пазаруването и помага да преодолее депресията. И все пак – 7 чифта обувки GUCCI наведнъж?! ШОПИНГХОЛИЧКА – подписано и подпечатано!

Виктория Бекъм
Не можем да пропуснем да обявим за ШОПИНГХОЛИЧКА и жената, която харчи по 150 000 долара годишно за всякакви дранкулки на най-различни брандве при все, че тя самата е преуспяващ  дизайнер. Госпожа Бекъм си има около 30 чанти Birkin, а всички знаем какво значи това. Чанта Birkin=на успяла жена с кариера, но 30 чанти - на заклета Шопингхоличка!

Парис Хилтън
В класацията на шопингхоличките не може и без госпожица „Никога не нося едно и също нещо два пъти”!  За да поддържа този имидж Праис Хилтън прекарва между 25-30 часа седмично в пазаруване на дрехи и аксеоари. Горката, тотална ШОПИНГХОЛИЧКА!

Камерън Диаз
Жената, която си купува всевъзможни неща, откарва ги до вкъщи и... не отватя покупките си в продължение на седмици! Е, ако на това не му се вика перманентна ШОПИНГХОЛИЧКА, просто не знаем на коя друда звезда да лепнем този етикет.

Линдзи Лоан
Това момиче има сериозни проблеми не само с алкохола и наркотиците, но и пазаруването. Тя определено го обожава много повече от каквото и да било друго. Веднъж Линдзи е похарчила 20 000 долара само за 20 минути – турбо ШОПИНГХОЛИЧКА, бихме казали ние!


Сара Джесика Паркар
Тя ни е позната най-вече като Кари – манячката на тема обувки, но всъщност Сара е също толкова обсебена от страстта на писателка, чиято роля играе в „Сексът и Града”. Сара споделя, че нейното влечение към обувките датира още от детските години. Тогава майка й не можела да си позволи да й купува повече от два чуфта обувки на година. Е, сега тя има поне 100 и нито един от тях не пада под 300 долара. Нейната присъда е най-лека – Сара е само ОБУВКОХОЛИЧКА!


 

Коментари към "Пазарувам, следователно съществувам!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg