Още 5 филма, идеални за есента

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

След като избрахме 5 от най-добрите филми, които пресъздават романтичната атмосфера на есенните дни - разходки в парка с шумоленето на листата в краката, топлината на огъня в камината, чашата ароматно вино в хубава компания, всички малки удоволствия, които като магия носи този сезон - допълваме селекцията с още 5 заглавия, които си струва да гледаме...дори за втори път.

Мостовете на Медисън(1995)

 

Класика! Сигурни сме, че сте го гледали, но отново може да преживеете историята на Франческа и Робърт. Мерил Стрийп и Клинт Ийстуд са прекрасният дует, който превръща филма в една от най-добрите романтични истории. Франческа е жена на фермер и майка на две деца. Ненадейно в монотонния ѝ живот се намесва съдбата и я среща с Робърт. А той отдавна е свикнал да живее сам, но тази среща ще промени и неговия живот. Двамата се влюбват страстно, но на тази любов са отпуснати само 4 дни.

Гардън Стейт(2004)

 

Когато след 10 години отстъствие Андрю Ларджман се завръща в родния си град, той се среща със страдащата от епилепсия Сам. Тя ще помогне на Андрю да се за избави от емоционален катаклизъм и да започне нов живот. Това, което ни хрумва мигновено за филма, е, че е топъл и душевен. А след като го изгледате, ще ви се струва, че всичко наистина ще бъде наред.

Когато Хари срещна Сали(1989)

 

 

На 6-то място сред десетте най-велики романтични комедии, "Когато Хари срещна Сали" ще ви донесе невероятното усещане за романтиката на есента. Разходките по килима от опадали листа в Сентрал Парк, уникалните шапки и блейзъри на Мег Райън и завладяващата история на платоничните отношения на двама души в търсене на себе си – този филм е задължителен за гледане.

Имате поща(1998)

 

Една от незабравимите романтични комедии, която завладява с лекота и усещане за топлина. Тандемът Мег Райън и Том Ханкс очарова с остроумие и сърдечност, а историята на героите им е истинска модерна приказка. Тя е собственик на малка квартална книжарничка, а той – на голяма верига, която ѝ отнема семейния бизнес. Като ирония на съдбата обаче, двамата се влюбват, пишейки си онлайн, без да знаят, че всъщност са врагове.

Райски дни(1978)

 

Есента е времето на прибиране на реколтата и трагичният любовен триъгълник на Терънс Малик се разиграва на фона на красиви прерийни пейзажи, където машината за вършеене е практичен инструмент и вездесъщ символ. прерия, където вършитба машината служи както практичен инструмент и вездесъща символ. Двойката Бил(Ричард Гиър) и Аби(Брук Адамс) се представят за брат и сестра и заедно с малката сестра на Бил се опитват да измамят неизлечимо болния земевладелец, за когото работят. Мечтателен и елегичен, с невероятната си кинематография "Райски дни" е шедьовър на Малик, който си струва да гледаме.

 

 

Вижте още:

6 филма, които вдъхновяват…да не ни пука!

Филмите, които всеки трябва да изгледа


 

Коментари към "Още 5 филма, идеални за есента":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg