Не на силикона!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Поп-фолк излъчването вече не е модерно! Според статистиките все повече дами по света решават да се сбогуват със силиконовите импланти, с които са уголемили гърдите си, и предпочитат да заложат на по-естествената визия.


Всъщност тази процедура не е съвсем безболезнена, но въпреки това хиляди жени се решават да се подложат на нея. Причината са редица факти, които напоследък се превърнаха в обществено достояние. В британските медии например се появиха поредица от статии, които разбудиха духовете относно силиконовите импланти. Оказва се че правителството на Великобритания не следи достатъчно добре дали имплантите в страната са наистина сигурни за здравето. Ето защо цялата отговорност за това се поема от здравна система и съответно от практикуващите лекари.


И все пак дали отстраняването на силиконовите импланти е най-правилното решението за дамите? В САЩ например през 2009 г. са регистрирани 9000 случая на инциденти при тази процедура. При около 1885 от тях се е стигнало до сериозни наранявания, а 202 жени са починали поради небрежност от страна на лекарите.


Подобна статистика наистина е ужасяваща, но тя по-скоро трябва да ни накара да се замислим колко важни са превантивните мерки. Бъдете внимателни, когато избирате лекаря и продуктите, на които да се доверите. Необходимо е да се запознаете добре със всички квалификации, които избраният от нас специалист е преминал, както и със сертификатите за качество на имплантите, които сте предпочели.


Не забравяйте, че вашият пластичен хирург е длъжен да отговори на всичките ви въпроси! Ето защо задължително направете една специална първа консултация с него, на която да разберете всичко, което ви интересува. За да не пропуснете нещо си подгответе списък с нещата, които ви вълнуват.
 


 

Коментари към "Не на силикона!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg