На мода са по-плътните вежди!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Момичета, имаме новина за вас – от тази есен ще трябва да спрете да действате с пинсетата за вежди със замах и да я давате по-оскъдно. Е, ако искате да сте модерни! Защото сега актуални са по-плътните вежди.

Тенденцията тънки и изписани вежди в стила на 30-те години на 20-ти веки, слава Богу, тази без вежди остават в миналото. Този сезон на преден план излизат по-гъстите варианти. Но не си представяйте нещо прекалено! Естествено изглеждащите вежди, които не са почистени от косъмчетата в долната им част и които бяха много модерни през 90-те на миналия век, също не са на почит този сезон.

През есента и зимата веждите ви трябва да бъдат добре оформени – не прекалено дебели, но и в никакъв случай прекалено изтънени. А моливът или специалният продукт за вежди, с който да запълните по-редките косъмчета и да подчертаете формата им, са абсолютно задължителни.

По-плътните вежди са чудесни, когато искате да приковете вниманието на другите върху погледа си, но и ако решите да заложите на по-ярко червило, те се страхотно се съчетават и с него. Получавате 2 в 1 – супер, нали?
 


 

Коментари към "На мода са по-плътните вежди!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg