Напук на всичко! Българите сме оптимисти

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Снимков материал: stock.xchng

Приятели, направихте ни страхотен подарък – върнахте ни вярата, че въпреки всичко, ние българите сме си оптимисти!

Видяхте ли нашата анкета? На въпроса: „Как се борите с лошото настроение?” най-много хора са отговорили „Рядко съм в лошо настроение”. Или по-точно 30 процента до сега! Страхотно, нали? Показахме му на лошото време, на смутната ситуация в страната ни, на всичко и всички, които ни лепват етикета „Песимисти”, че има да вземат.

И дори да ни е малко тъжно, ние няма да му се дадем на лошото настроение, а ще му бием шута с един хубав филм, с една среща с приятели или пък просто като поспортуваме... Така смятат да направят 20 процента от участниците в нашата анкета! А този отговор, както и да го гледаме, пак си е позитивен, нали?

А вие вече гласувахте ли? Ако не сте, ударете по едно рамо на оптимизма, защото има едни 20 процента, които са на мнение, че ще му се дадат напълно на лошото настроение!

А не може така! Момичета и момчета, няма да му се давате! Ето един позитивен поздрав, специално за вас – „Pack Up” на Eliza Doolittle. Опаковайте проблемите и ги пратете в забвение!

Всъщност защо тази вечер всички да не си припомним, колко сме щастливи! Най-тежкият работен ден вече е към края си, така че хайде да направим нещо, което да ни кара да се усмихнем! Да целунем любимия, да се видим със стар приятел, да се чуем с роднините, да си потанцуваме, да гледаме нещо забавно – „Х фактор”, например... Каквото и да е, стига да ни е готино!
 


 

Коментари към "Напук на всичко! Българите сме оптимисти":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg