Най-ценното в мъжкото поведение. Което да си откраднем!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Колкото и клиширано да звучи, факт е, че мъжете и жените наистина са от други планети. Различията между нас са толкова големи, че дори трудно се преодоляват. Въпреки това, нищо не ни пречи да се учим един от друг. Има някои неща, които, ако си „откраднем” от мъжете, ще се справяме доста по-добре в живота. Ето няколко примера.

Говори директно
Вярно, че мъжкият пол често прекалява с тази „привилегия“, но хич няма да ни се отрази зле, ако прихванем малко от нея. Ние жените винаги гледаме да сме дипломатични, тактични, не смеем директно да изразяваме желанията си. Помислете, колко много пъти това е било пречка за вас!

Признай, че имаш и лоша страна
Повечето от господата си признават, че доста неща куцат в характера им. И нямат никакъв проблем с това! Докато при нас идеята, че сме перфектни и никога не грешим, е на първо място. Мацки, много по-лесно ще бъде просто да си признаем, че в някои неща не ни бива. Стига сме се мъчили да покриваме невъзможни изисквания! Животът е прекалено кратък за това.

Да си сама не е страшно
Остарелите морални норми, че неомъжена или без гадже на 25-30 е нещо ужасно, все още притесняват много момичета. Това са пълни глупости! Както за повечето мъже е нормално да са ергенчета до 35, така трябва да бъде и за нас. Ние живеем заради себе си, не за другите!

Не винаги трябва да има чувства
Това може би е най-ценният урок. Сексът за една нощ си е нещо съвсем нормално и не те прави „лека“, стига да не прекаляваш, разбира се. Не е нужно да си имаш сериозно гадже с цел брак, за да получаваш удоволствие!

Ти си тази, която избира
При жените думите: „трябва“ и „така е редно“ са водещи в действията ни. Дори често обвиняваме мъжете в безотговорност, когато не се движат по тези „правила“. А всъщност, истината е, че трябва да правите това, което искате. Ако не през цялото време, то поне в голяма част от него. Естествено, че има ангажименти, които трябва да се спазват, но това не значи, че животът ни трябва да върви само в една линия.
 


 

Коментари към "Най-ценното в мъжкото поведение. Което да си откраднем! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg