Най-подходящите зодии за брак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Преди да кажете заветното „ДА“ трябва да опознаете добре половинката си. Какво харесва, какво обича, от какво се интересува и най-важното - дали е готов за брак!

Ескперти са направили проучване кои са пой-подходящите зодии, с които да сключите брак. Прочетете внимателно и след това решете.

ДЕВА

Представителите на тази зодия са известни със склонността си към дълги обвързвания. Всеки 8 от 10 брака на всяка дева са успешни и продължават над 20 години. Девата обича дома, чистотата, семейния уют и уединението. Те винаги биха били щастливи от малка, но подредена къща, с деца и хубава градина. Най-важното обаче е тя да е приветлива и добре изчистена. Известни със своята педантичност, девите не се примиряват да живеят в хаос и дори изпадат в нервна криза, при вида на най-малкото петно.

Мъжете Дева определено са най-добрите бащи, а жените са най-любящите майки. Чудесен избор, ако искате дълъг и спокоен семеен живот.

ВОДОЛЕЙ

Те са любители на романтиката, духовното сливане и вечното търсене на истините в живота. Често ги смятат за лениви и мързеливи, но това не е така. Водолеите просто обичат дълго да анализират и премислят важните неща, преди да се впуснат в тях. Именно за това те биха били много успешна половинка за вас, ако сте импулсивни, защото ще ви дадат най-правилния съвет, как и кога да направите нещо .

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят.

Обичат свободата повече от всичко друго на света. Взаимно се опитвайте да давате достатъчно простор не само на човека до вас, но и на себе си, защото именно така ще се радвате на хармоничен и дълготраен съюз, белязан с доверие и духовно родство. Не си позволявате да използвате слабите места на своята половинка с цел постигане на надмощие във връзката си. Опитвайте се поравно да давате и да получавате. Ревността тук ще е неоснователна и ще е плод повече на вътрешни страхове от самота. Не крийте чувствата си, когато сте наранени от другия!

ЛЪВ

Щедър и талантлив, но малко безразличен, мъжът Лъв е прекалено зает със собственото си его, за да обича истински и да се отдава. Но веднъж открил жената на живота си, той е изключително щастлив, нежен и винаги защитава дамата до себе си, която непременно трябва да бъде красива, елегантна и очарователна. Често, обаче, тя служи за добавена стойност към него, също както неговата кола или социален статус. Той не иска безусловна почитателка, а фенка, която ще му помогне да успее и която винаги се стреми към високи цели. Мъжът Лъв ненавижда фактът, че партньорката му е успяла колкото него и тези отношения почти винаги завършват с раздяла. В любовта се държи свободно, дарявайки жената до себе с нежни ласки, а ако я нарани, наистина съжалява, но е невъзможно да се промени.

Затова, ако искате истински силна половинка, която ще ви закриля, това е вашият избор. Премислете добре обаче, искате ли да бъдете слабата част в брака.

СКОРПИОН

Тези хора не се колебаят да използват силната си интуиция, за да отгатват предварително мислите и плановете на останалите. Те имат способността да достигат и до най-съкровените кътчета на заровената в подсъзнанието информация. Не е тайна, че който притежава тази информация, в крайна сметка разполага със сила. Този знак притежава най-голямата вътрешна мощ, една от най-важните ключови думи за Скорпион. Докато по лицето на тези хора не трепва дори и един мускул, в душата им се разразяват жестоки битки. В техния вътрешен свят, който те ревниво пазят от чужди погледи, има и съдия-изпълнител, и съдебни заседатели, и собствен личен затвор, с надзиратели, охранители и жандармерия.

Един изключително интересен брак, който би ви донесъл много положителни и силни емоции. Подходящ за жени, които винаги се носят по гребена на вълната и обичат драми, скандали, но след това сдобряване и взаимни удоволствия. Прекрасен баща, който брани своите деца като орел.

Верен до гроб приятел, който никога няма да ви изостави.


 

Коментари към "Най-подходящите зодии за брак":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg