Най-дразнещите навици на всяка зодия

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Никой не е перфектен и абсолютно всеки си има от онези дразнещи маниери и привички, които са в състояние да изкарат извън релси всички наоколо. Ето няколко примера, базирани на зодиакалните знаци, къде на шега, къде не толкова. Сигури сме, че ще припознаете някой свой близък в тях:

 

Овен – употребяват твърде много „Аз“ в изказа си
Овенът е първият знак в зодиака и често иска да пъде първи и във всяко начинание, винаги да е в светлината на прожекторите и всичко да се върти около него. Така, че не се учудвайте, ако започне да говори твърде много за себе си, просто свиквайте, че ще има много „аз“ и по-малко „ние“ във вашите взаимоотношения. Това няма как да се промени...

 

Телец – докосват непознати
Телецът е един от най-чувствените знаци, все пак той се управлява от планетата на любовта Венера и е нормално да търси по-близък контакт. И не той няма да го направи с някакъв умисъл, но за останалите си е малко странен начин за показване на симпатии към почти непознат. Докосване по-ръката, прегръдка, целувка по бузата – нормални неща за хора, които познаваш от години, но не и за такива, които си срещнал преди няколко часа. Така си мислите вие, но не и Телецът, за него в това няма нищо странно и ще продължи да го прави.

 

Близнаци – забравят за какво са били ядосани
Това е двоен знак и неговите представители често превключват между няколко самоличности и това е доста неприятно за околните понякога. В единия момент крещят и изравняват всичко със земята, в следващия отново стават мили и добри, като забравят за какво са направилиот мухата слон (или може би се преструват, че са забравили). Да, това определено е доста дразнещо...

 

Рак – забравят да се ядосат
Раците абсолютно противоположно на Близнаците, когато имат голяма причина да са разстроени, ядосани и очаквате да крещят и хвърлят предмети, те просто запазват желязно хладнокръвие. И това определено е в състояние да изкара извън релси всички наоколо. Ракът просто се прибира в невидимата си черупка и се изолира от всичко и нищо не може да го извади оттам.

 

Лъв – смеят се изключително високо
Те са забавни, винаги имат някоя шега, скрита в ръкава, с която да ви зашеметят. Ще ви докажат, че имат страшно чувство за хумор и ще се смеят с глас. Когато намерят нещо за изключително смешно, те самите избухват в такъв смях, че забравят къде са. Околните пък бързо искат да покажат, че не са с тях. Където и да са Лъвовете винаги ще привлекат вниманието към себе си и това им харесва.

 

Дева – споделят не нужна информация
Тъй като техният управител е Меркурий, Девите винаги са пълни с информация и знаят всичко, колкото и безполезно да е то и изпитват нужда да го споделят с околните. Няма значение, дали те искат да чуят или не, длъжни са! Няма да се измъкнете, просто трябва да изтърпите всичко, колкото и досадно да е това, те няма да престанат!

 

Везни – не могат да стоят сами на публично място
Везните са изключително дружелюбни и имат нужда непрекъснато да се мотаят с някого, да са сами начън за тях е равносилно на самоубийство. Затова имат много приятели и винаги някой е под ръка, за да ги накара да се чувстват пълноценни в този аспект. Могат да бъдат малко обсебващи, но всичко е с добри намерения, така, че примирете се, ако искате да ги имате сред приятелите си.

 

Скорпион – имат навика да правят неуместни забележки
Скорпионите са перфекционисти и рядко грешат в преценката си (поне те така си мислят) и не могат да оставят някоя малка ваша грешка непоправена. Против природата им е просто. Те не искат да бъдат груби, но несъзнателно ще ви подразнят със своите забележки, които в повечето случаи са не на място. Липсва им чувство за такт и не, няма да се поправят, ако има го кажете в очите, вие просто не сте прави!

 

Стрелец – изключително груби по време на спор
Случвало ли ви се е да спорите със Стрелец? Ако не, по-добре да не ви се случва, защото ще се сблъскате с напълно различен човек. Когато трябва да защитават позицията си Стрелците няма да се спрат пред нищо, за да докажат, че са прави, дори да осъзнават, че не са, никога няма да си признаят. Груби, нетактични, агресивни, сякаш за тях това е въпрос на живот и смърт. Определено няма да ви хареса тази им страна, но хубавото е, че след като спорът приключи те отново стават себе си.

 

Козирог – говорят с хората, така че все едно са им подчинени
Козирозите са родени лидери и именно затова имат навика да се държат наставнически и заповеднически към останалите – приятели, роднини, любими, няма значение. Това не се харесва, особено на някои от по-свободолюбивите личности. Но те просто са такива, често го правят съвсем несъзнателно, защото сълбоко в себе си са лидери и не могат да вървят срещу природата си и трябва да командват.

 

Водолей – провалят се в запознанствата с нови хора
Първите срещи с водолеи често са доста неловки. Ако запознаете един водолей с нова компания, той определено ще бъде „извънземното“ в групата. Определено е досадно, но добрата новина е, че всичко трае закратко и след като хората се опознаят всичко си идва по местата. Не винете водолеите, те просто не знаят как да се държат при ново запознанство и затова са малко сковани и сдържани, но вие си знаете , че са супер яките хора и съвсем скоро и останалите ще го разберат.

 

Риби – не си вдигат телефоните
Рибите използват мобилните си телефони за всичко друго, но не и за разговори – игри, социални мрежи, снимки. Често остават без батерия или забравят телефона си някъде. Това е много дразнещо за хората, които искат да се свържат с тях, но спокойно те не го правят нарочно просто са си разсеяни.
 


 

Коментари към "Най-дразнещите навици на всяка зодия":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg