Най-добрият секс учител е мама!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Забравете за „Кама Сутрта” или съветите на най-добрите си приятелки – най-добрият секс учител е мама.

Дори често да не го осъзнаваме, истината е, че тя е най-големият ни пример за отношенията ни с мъжете. Всъщност и за доста други неща, но това е друга тема.

Оказва се, че в тийнеджърските си години момичетата най-често имитират сексуалното поведение на майките си. До това заключение са стигнали канадски учени, които направили проучване сред 1171 девойки на възраст между 14 и 17 години. А резултатите показали, че почти половината от тях следват сексуалния модел на поведение на своите родители.

Но по-странното е, че това се случва въпреки факта, че в повечето семейства все още не се говори открито за секс. А според психолозите, ако майките и бащите по-често комуникират с децата си на тема „Птичките и пчеличките”, това може значително да подобри любовния живот на техните дъщери и синове.

Влиянието на приятелите пък надделява в 32% от анкетираните, а само 15% споделили, че следват примера на световно известните личности. Явно идеята да имаш n на брой разводи, както често се случва в Холивуд, все още не е добила популярност сред простосмъртните. И Слава Богу, не мислите ли?
 


 

Коментари към "Най-добрият секс учител е мама! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg