Най-гадната секс поза според жените

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Виждали сме толкова много списъци с най-яките, най-удобните, най-най секс пози, че в крайна сметка се замислихме – добре де, а кои са най-лошите?


И решихме да се поровим в уеб пространството, за да потърсим мнението на жените по въпроса. И ето какво открихме във форумите, в които жените споделят интимните си предпочитания.


Под душа


В каквато и поза да се награбите, щом е във вана, басейн, море, под душа – нещата малко излизат от рамките на голямото удоволствие. Е, не че не са приятни, но...водата отмива "мокрото", а под душа има голяма вероятност да се ослепите с шампоана, да се подхлъзнете на сапуна. Да не споменаваме, ако имате сериозна разлика в ръста. Съвет: използвайте душа, за да се разгорещите и поемайте към доброто старо легло.


В кухнята


И отново – без значение каква е позата, повечето жени признават, че не се чувстват удобно в кухнята. Да се подпрете гола върху мраморния плот или дървената маса, а около вас е пълно с предмети, които означават потенциално наръбване, не си е удобно, да.


Кучешката


Колкото и да е изненадващо, много жени не харесват тази поза. И не защото нямаме контакт с очи и ала-бала подобни, а просто защото за много дами този вариант е болезнен.


И ето го големият победител – най-гадната поза е...обърната ездачка


Жените са единодушни – най-неприятната за тях поза се оказва обърнатата ездачка. По-голямата част признават, че не се чувстват никак комфортно мъжът да гледа само гърба и дупето(за което, разбира се, имат притеснения как точно изглежда), да нямат контакта с очи, той да не може да ги докосва никъде и в крайна сметка – никак не са доволни да гледат само краката му.
 


 

Коментари към "Най-гадната секс поза според жените":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg