Навреме на работа? Има как!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Пак сте станали преди петела и се чудите първо очите или първо гардероба да отворите? Ляв ботуш на десен крак, паста за зъби по косата, пиете кафе с носа си, пъхате дистанционното за телевизора, вместо телефона, в чантата... Оффф, не е лесно! Моля ви, давайте я малко по-полека! Ясно е, че и днес ще закъснеете за работа. Но утре ще сте първи. Как ли? Ами много просто! За закуска сме ви приготвили няколко хитринки как да не закъснявате за работа.

Настройте будилника 20 минути по-рано. По този начин ще си осигурите така важните минутки за разсънване и излежаване. Настройте алармата да звъни на всеки 5 минути. Ако случайно се унесете, тя ще ви припомни, че нямате време за още сънища. Само не скачайте като под тревога! Лекарите съветват да не се изправяме рязко сутрин, в противен случай може да стигнете до банята пълзешком.

Поставете будилника, колкото е възможно по-далеч от леглото. Искате, не искате, ще трябва да станете от меките постели....за да му ударите един плесник. Но така или иначе, вече ще сте се разсънили. Не е най-приятният начин, но пък е доста ефикасен!

Няма нищо по-тонизиращо от чистия въздух! Така че, не губете време и отворете прозореца! Посрещнете деня с усмивка, колкото и намръщено да е времето. Ако усмивката не подейства, „ударете“ му една въздушна целувка за „Добро утро“ и...бегом в банята!

Ако досега не сте успели да се разсъните, студеният душ със сигурност ще ви помогне да го направите. Е, не много студен! Октомври е все пак!

Закусете! Не, нямаме предвид само с цигара и кафе! Обилната закуска, пълна с протеини, ще ви даде сили за един чудесен старт на дена! Ако нямате време, пъхнете един банан в чантата си и го хапнете на път за работа.

Направете всички тези неща и утре ще „кацнете“ първи в офиса! Само да не забравите – трябва да са в последователен ред!
 


 

Коментари към "Навреме на работа? Има как!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg