Мъж в кухнята - инструкции за употреба

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Винаги ми е било чудно, защо домакинската работа и най-вече тази в кухнята, я вършим предимно жените! Нали уж великите готвачи били от мъжки пол? Как тогава става така, че нашите се оказват все ядачи? И то със завидни дегустаторски умения!


Е, доскоро нямах нищо против тази работа да я върша аз. Напоследък обаче, ангажиментите ми нараснаха толкова, че се наложи да започна трескаво търсене на клонинг. В един момент осъзнах, че фентъзи филмите не водят до нищо хубаво. Да, с клонинга няма да се получи, затова реших, че е крайно време да запозная своето момче с фурната и котлона!


Ако и вие имате същите амбиции като моите, то бих искала първо да ви предупредя за някои неща! Като за начало, е твърде вероятно да срещнете големи трудности в опитите си да разрушите онази силна любов между вашия партньор и дивана в хола. Аз дори започвам да се съмнявам, че просълзеното му „Да!“ в ритуалната зала, всъщност е било предназначено за меката мебел. За няколко години те, двамата, така се сраснаха, че вече не мога да реша, кой на кого прилича повече!


Спестете си виковете и крясъците – няма да помръдне. Успех ще имате, само ако го оставите сам вкъщи за няколко дена. Преди това обаче, изпразнете целия хладилник и скрийте указателя за доставки по домовете.


Първи ден – жив е! Даже си е супер! Втори ден – негов приятел му е донесъл чипс и бира. Добре е! Трети ден – малко е гладен, но ще се оправи. Четвърти – невдига телефона! На петия най-добре стягайте куфарите и се прибирайте преди да е припаднал от недохранване!


И тук настъпва моментът на чудото! Вие се прибирате с огромните торби с покупки, а той събира последни сили, за да ви се хвърли на врата от радост. Първата мисия е изпълнена! Сега сте му далеч по-симпатична от канапето. Дори е готов да направи всичко, което пожелаете, само и само да не го подлагате на този „Сървайвър“ отново!


Следва по-трудната част – той трябва да сготви сам! Извадете наръчниците за употреба на миксера, печката и всички електрически уреди в кухнята и се въоръжете с търпение. Преди обаче, да го оставите сам със „страшните роботи“, облицовайте стените и прозорците с хартия. След това се уверете, че в домашната си аптечка имате достатъчно бинт и спирт и намерете номера на личния си лекар, ако нещата загрубеят. Излезте за няколко часа и се молете на всички богове, когато се приберете да не заварите пожарната пред блока!


Ако имате късмет, ще се простите само с няколко безвъзвратно съсипани тенджери. Но пък, повярвайте, ще си струва! Има вероятност обаче, партньорът ви толкова да се престарае в желанието да ви угоди, че току виж се опита да излъска и „загорялото“ покритие на тефлоновия тиган. Колкото и да ви е трудно, и тази жертва трябва да преглътнете! Нали все пак чудото се е случило!


А вие, мили господа, силно се надяваме да приемете всичко с много чувство за хумор! Защото съвсем не подценяваме факта, че можете да напишете поне 5 забавни теми как жена, чийто мъж е в едномесечна командировка, би се справила с изгорелия бушон. Ако не сте виждали отряд по бързо реагиране на целия жилищен комплекс, то тогава със сигурност ще имате тази възможност!


 

Коментари към "Мъж в кухнята - инструкции за употреба":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg