Мъжете искат секс по 4 часа на ден!?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Учените са установили, защо мъжете са вманиачени на тема секс. Ами той наистина им е малко! Вижте какъв е идеалният мъжки ден според над 3000 мъже – запитване, изготвено за марка мъжка козметика.

Над 70% от господата искат да правят секс по 4 часа на ден! Но и не само – 34% искат да имат време за себе си, в което да се самоусъвършенстват или просто да релаксират. 52% не искат да стоят без работа, но и държат работното време да е по-кратко. 64% казват, че ще използват таблетите и смартфоните в тоалетната, за да имат повече време за другите дейности. И над 85% казват, че под 30 минути на ден за външния им вид са достатъчни.

Ето и какво показват синтезираните резултати. Идеалният ден за мъжа е: 4 часа секс, 3 часа и половина работа, 2 часа и половина време за близки и приятели, 38 мин. за хранене, 29 мин. пред огледалото. Останалото време е за лично занимание и сън.

И за финал ще ви кажем нещо също много важно. Според направената анкета, липсата на достатъчно секс е и една от основните причини за мъжката изневяра. Затова, дами, по-леко с "главоболието"!

 

Вижте още:

Най-големите врагове на желанието му за секс

Как се държат различните зодии след секс 


 

Коментари към "Мъжете искат секс по 4 часа на ден!?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg