Мусака… с риба тон

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

 

Казват, че ако една жена може да прави мусака, значи е готова за сватба… Или нещо такова. Но едно е сигурно - ако искате да стоплите сърцето на мъжа до вас, с една вкусна мусака, приготвена с много любов, със сигурност няма да сгрешите.

А на тези, които искат да впечатлят своя любим и с оригиналност, предлагаме една страхотна рецепта за мусака с риба тон! При това тя е и доста лесна за приготвяне. Ето как става!

 

Необходими продукти:

250 г риба тон от консерва

200 г маслини без костилки

300 г домати от консерва в собствен сос

2 яйца

100 мл прясно мляко

1 ч.л. нишесте

1 с.л. зехтин

50 г настърган кашкавал

 

Начин на приготвяне:

Смесете нишестето с 2 с. л. от млякото, а яйцата разбийте и ги смесете с останалото мляко.

Разбъркайте доматите с рибата, прибавете яйчено-млечната смес и подправете.

Намаслете подходяща тава и сипете сместа. Разпределете маслините, поръсете с кашкавала и печете в загрята до 180 градуса фурна за 30-40 минути.

Добър апетит!


 

Коментари към "Мусака… с риба тон ":
Най-четени
Исландски студент може би е решил глобалния проблем с пластмасата Исландски студент...

Биоразградима бутилка за вода...

06:25 | 09-15-18| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg