Мамините синчета стават млади татковци!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Странно, но факт - мъжете, израснали без баща, са склонни да станат татковци по-рано от събратята си, живели в пълни семейства!


До този извод са достигнали учени от лондонското икономическо училище. След като провели специално изследване сред 9500 мъже, те установили, че ако през първите си седем годими момчето е възпитавано само от майка си, вероятността да стане родител рано в с 7% по-висока! Ако пък фигурата на бащата липсва в периода между 7-16-годишна възраст на момчето, шансовете то да стане татко до 23-годишната си възраст се увеличават с 5%.


А в случай, че синът расте без баща в периода между 11-тата и 16-тата си година, има сериозна вероятност момчето да изостане в сексуалното си развитие.


Е, момичета, ако сте се сблъскали с един от най-големите страхове на мъжете – този да станат бащи, не се мъчете да ги убеждавате колко е хубаво да се сменят пелени. Явно правилната тактика в случая е да забиете агнешко, отгледано от мама. Внимавайте обаче, да не попаднете на свекървище, което не дава малкото си синче за нищо на света!
 


 

Коментари към "Мамините синчета стават млади татковци! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg