Лято да си пожелаеш!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Обичам зимата – горещ шоколад, подаръци и някоя бонус настинка. Как да не обича човек и пролетта – вали, гърми и никога нямаш подходящ чифт обувки. Но лятото е нещо уникално. И тъй като тази сутрин се събудих след еуфорията, че именно днес настъпва астромоническото лято, се сетих за 7 неща, които задължително трябва да направите това лято!

 

  1. Да изгорите поне на два различни вида бански! На една жена банските и обувките никога не са й достатъчни. И не, не, че ви подтиквам към изгаряне, но нека си го кажем честно – не можеш да имаш 3 вида плажни дрешки и поне 2 вида разлика в тена.
  2. Ягодово мохито! И аз си падам по лайма с мента, но ако наблизо има добър барман, който може да ви забърка една изкушаваща вкусотийка, задължително я опитайте. Ако не, то поне опитайте бармана!
  3. Йога на брега на морето! Сигурна съм, че хиляди пъти сте гледали как секси каките ваят и вият снага, докато вълните романтично галят брега. Дори и да не сте фенове на йогата, само заради това си заслужава да пробвате – за да се почувствате като една от тези каки.
  4. Хайде на банана! Колкото и да са актуални джетовете и да носят повече адреналин, друго си е да те обърнат на дълбокото и да те оставят за малко с мислите за акули. Или за някой карибски пират.
  5. Разходка по залез слънце. Знам, клише, но едно от най-прекрасните клишета. Слънцето се плъзва по небосклона и прави последна разходка по морските вълни. Леко подухва, а вие сте с любимия човек и вървите, слушайки стъпките в пясъка. Мълчите на всякакви теми. Клише, но е едно от най-прекрасните!
  6. Царевици-ци! Момчето с царевицата, която има зърна като на Памела Андерсън не слиза от устите на плажуващите вече няколко години подред. И колкото и ни се струват остаряли изразните му средства, винаги ни забавлява.
  7. Кола трип! Не знам дали ви се е случвало да ви хванат лудите, да минете през най-близката бензиностанция, да заредите и да отпрашите в неизвестна посока. Така няколко пъти съм ходила до Пловдив. Къде ще замина това лято, още не знам, но със сигурност ще го направя!
     

 

Коментари към "Лято да си пожелаеш!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg