Любовта наистина е лудост!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

За нея има безброй определения – наричат я най-великото чувство, загадка, илюзия, обвиняват я, че води до пристрастяване... Но има едно нещо, което е научно доказано – любовта е лудост!

Лекарите официално признаха влюбването за психично разстройство и без капка милост и жал го включиха в списъка със сериозните заболявания! От хиляди години най-великите творци, се опитват да опишат това вълшебно чувство, а учените от Световната здравна организация го направиха само с няколко инициала - F 63.9!

Това е то – международният код за любов, внесен в регистъра на заболяванията, свързани с „Разстройство на навиците и влеченията”.

В същата графа влизат алкохолизма, хазарта, зависимостта към наркотици и клептоманията! И най-интересното – всички тези психични разстройства са свързани с любов и имат общи симптоми с нея.

Какви ли? Ооо, доста са - като натрапчиви мисли и идеи, мании, промени в настроението, прекалено, или обратното - твърде ниско, самочувствие, самосъжаление, безсъние, импулсивно поведение, промени в кръвното налягане, главоболие и дори алергии.

Леле – така накуп, звучи стряскащо! Е, в крайна сметка никой не е казал, че любовта е лесно нещо, но затова пък тя е прекрасна. Щом като е от любов, тогава си струва да полудееш, не мислите ли?
 


 

Коментари към "Любовта наистина е лудост! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg