Късната вечеря не била вредна. Супер!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Късната вечеря не само не е вредна, а дори може да е доста полезна за здравето! Това е най–новото откритие на учените, които доказаха, че похапването вечер пред телевизора, преди да заспим, ще ни гарантира сладки и спокойни сънища.

Естествено, то не включва всякакви храни и съвсем не означава, че за вечеря, трябва да погълнете цяло печено прасенце! Уверяваме ви, след подобно късно угощение единственото, което ще си гарантирате е, диетолог!

Храненето непосредствено преди сън е желателно да се състои от зеленчуци и зърнени ястия. Те се усвояват най–бързо от организма и стимулират производството на триптофан в кръвта. Той от своя страна пък провокира така наречения хормон на щастието, благодарение на които заспиваме бързо, а сънят ни е спокоен и дълъг!

Основно правило на късното похапване е – в никакъв случай да не използвате подправки! Овкусителите изострят апетита и е твърде възможно в крайна сметка печеното прасенце да надделее!

Е, не знаем за вас, но ние тази нощ ще заспим с широка усмивка и пълно коремче! А печеното прасенце - него ще го оставим за закуска!
 


 

Коментари към "Късната вечеря не била вредна. Супер!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg