Коя е най-подходящата възраст за загуба на девствеността?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Според сексолозите, ако момичетата започнат да правят секс прекалено рано, това може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Същото важи и при загуба на девствеността прекалено късно. Тогава, няма как да не се запитаме коя е най-подходящата възраст за първия сексуален контакт?

 

Учените са посветили над десет години за проучвания и твърдо заявиха, че е най-добре да спите с мъж за първи път, когато сте на 18-19 години. Разбира се, няколко месеца преди или след това не са фатални. Но не го правете преди 17 години, не го правете и след 22 – тогава е твърде късно.

 

И това от здравословна гледна точка. От психологична ние ще добавим, че трябва наистина да се чувствате готови и да имате желание да го направите. Грешка е и след време ще съжалявате, ако изгубите девствеността си само, за да угодите на партньора или защото повечето ви приятелки вече са правили секс. Това си е вашият живот и вашите решения, не позволявайте на другите да ви подвеждат.

 

И още нещо – фактът, че сте на 14-15 години и вече спите с мъже, не ви прави по-зрели! Прави ви само глупави и наивни. И само след няколко години сами ще се убедите в това.

 

Вижте още:

Секс с девственица: мъжкият кошмар

До къде стигат сериозните връзки на млади години?
 


 

Коментари към "Коя е най-подходящата възраст за загуба на девствеността?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg