Коя богиня живее в теб?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Има теория, че във всяка жена живее древногръцка богиня. А в някои дори по няколко! Те са отражение на същността ни, а понякога изцяло покриват характера ни. Нека видим кои са.

 

Артемида – Феминистката

Тя никога не остарява! Красива, умна, самостоятелна и не позволява на който и да е мъж да й влезе под кожата. Често използва представителите на силния пол и дори е способна да ги измами в името на успеха си. Ако я настъпиш, става лошо. Особено докачлива е за ролята на жената в обществото. Обикновено е по-дребна на ръст и предпочита светли цветове, най-вече бяло и сребристо.

 

Хера – Семейната жена

Бракът и семейството й са най-големите ценности за нея. Разбрана и деликатна жена, докато не засегнеш най-милите й неща. Най-голямата грешка на мъжа до нея ще е да й даде повод за ревност. Тогава жестоки гръмотевици ще се изсипят върху главата му. Този тип жени обичат дълги рокли в тъмни цветове и носят косата си най-често прибрана.

 

Атина Палада – Кариеристката

Мъдра и интелигентна жена, свикнала всичко да прави сама. Има страшно силна интуиция и това, заедно с острия й ум, й позволява да расте в кариерата. Имате чувството, че никога не се уморява, а, когато милата й усмивка премине в режещ поглед, направо настръхвате. Смята се, че цветът на тези жени е лилавият и особено в службата, трябва да се обличат в него.

 

Афродита – Съблазнителката

За тези жени възрастта няма значение. Те винаги могат да завъртят главата на който мъж си решат. Веднага усещат какво допада на съответния господин и му се представят в образа на идеалната жена. Опасни са! Много сърца са разбили, но и много красиви спомени са оставили. Любимите им цветя са розите, а цветовете им са червено, зелено и розово.

 

Деметра – Грижовната майка

Всъщност във всяка жена има по малко от тази богиня. Но при някои дами тя е обзела цялото им същество. Не ги интересува нищо, освен успеха и доброто на децата им. Понякога това се превръща в мания, която ограничава индивидуалната детска същност. Тези жени трябва малко да забавят темпото и да потърсят още някоя богиня в себе си, за да има баланс.

 

Хестия – Домакинята

Тя не се интересува къде любимият й прекарва свободното си време, за нея е важно вкъщи да е чисто, уютно и да има вкусна вечеря. Не я съжалявайте, за нея това е добре, защото й носи душевен мир. Единственото, което тотално ще я изкара от нерви, е ако хората около нея не ценят труда й. Защото тя наистина се старае максимално. 

 

Хеката – Забавната сладурана

При нея всичко става с лекота и с усмивка на уста. Страхотно чувство за хумор, невероятно позитивно излъчване, винаги е заобиколена от хора, които искат да й бъдат приятели. Само като влезе в стаята и сякаш нещо те кара да се усмихнеш. Пълна с живот, увлича се от мистичното, вярва в предсказания. За съжаление често страда, защото доста мъже злоупотребяват с добрината й.

 

Е, по колко богини живеят във вас? :)

 

Вижте още:

Каква жена си според индийския хороскоп?

Коя литературна героиня си?
 


 

Коментари към "Коя богиня живее в теб?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg