Китайската зодия и сезонът на раждане определят съдбата ни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Китайската астрология определя нашата зодия според годината на раждане. Но също така прави тълкувание за съдбата ни и според сезона, в който сме родени. Всеки човек, независимо през какво ще мине в живота си, си има предначертана съдба, която все пак ще го застигне. Въпросът е да не е прекалено късно. Колкото по-рано разберете каква е тя и вървите по пътя й, толкова по-добре за вас. Тази съдба е свързана с Буда и по-конкретно – различните китайски зодии, според сезона на раждане, имат определено „място“ до него. За да разберете дали сте родени за слава и богатство, или пък цял живот ще се зависими от някого, трябва да направите три неща.

 

На първата снимка да видите коя е китайската ви зодия. След това в останалите да проверите къде точно до Буда се намирате според сезона ви на раждане. И накрая да прочетете тълкуванието на вашата съдба.

 

 

 

 

 

В главата на Буда – Вие сте избрани да бъдете много богати, известни и почитани хора, само не спирайте да вярвате в себе си. Но и не забравяйте да помагате и на нуждаещите се. Колкото повече дарявате, толкова повече ще ви се връща.

 

В ушите на БудаСъдбата ви е да раздавате мъдрост, защото вашият ум и способности да виждате живота, са ненадминати. Ако сте отворени към хората и техните проблеми, ако има давате съвети, но без да се налагате, животът ви ще бъде чудесен, а късметът никога няма да ви напусне.

 

На рамото на Буда - Вашата съдба е да помагате (а понякога и да ръководите тайно) на тези, които имат власт. Животът ви ще се върти все около хора на високи постове и с много пари. Но никога не ги приемайте като ваши шефове. Напротив, всъщност те имат нужда от вас, за да запазят позициите си, не го забравяйте. Но и не се стремете към най-високите постове, защото вашата власт трябва да бъде в сянка.

 

До ръцете на БудаВие сте хората, които трябва да разчитат на занаята си. Усъвършенствайте професията, която най-много ви влече и й се отдайте. Тя ще ви носи достатъчно доходи за спокоен живот, но и ще ви печели уважението на хората, които се допитат до услугите ви. Ще сте обичани и ще сте заобиколени от много приятели.

 

До гърдите на Буда - На вас също ви е дадено да живеете в благоденствие, но с определени условия, които не са изобщо толкова лоши, колкото изглеждат. Може би вече сте забелязали, че нещата ви се получават, но никога от първия път. Не се ядосвайте, това е вашата съдба – да опитвате, да грешите, да се поучите от грешката и все пак накрая да успеете. Само не се отказвайте след първия провал.

 

На краката на Буда – Вашият живот ще премине в подчинение – ще живеете в чужда къща, ще работи за някого другиго. Но това в никакъв случай не означава, че ще бъдете нещастни. Всичко зависи от нагласата ви. Ако си поставите други приоритети – стабилна връзка, здраво семейство, духовно израстване, то в никакъв случай няма да се чувствате зле.

 

В краката на БудаТук сте, за да се грижите за другите. И то не само за семейството си, но и за съседите, приятелите, дори непознати. Всеки ви търси за помощ и това не е случайно. Приемете тази си роля, без да се ядосвате, че не ви оставят намира. Ако го направите, съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо, както за да помагате на останалите, така и вие да живеете добре.

 

Вижте още:

Бенките предопределят съдбата ни

Каква жена си според египетския хороскоп
 


 

Коментари към "Китайската зодия и сезонът на раждане определят съдбата ни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg