Качествата, с които мъжът може да спечели жената!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

„Уау! Тя е толкова красива! Какво, по дяволите прави с този тип? Сигурно е фрашкан с пари?!” – на бас, че поне веднъж сте си задавали този въпрос! Най-малкото по адрес на някое от многобройните фолк завоевания на Коко Динев! Е, истината е, че ако мъжете обичат с очите, то жените? Те могат да бъдат привлечени от много други мъжки качества, които нямат нищо общо с външният вид. И то далеч по-силно!


В какво се крие чарът на истинските МЪЖЕ? За всяка дама е различно, но учените все пак успяха да обобщят няколко основни критерия!


На първо място това е неговото чувство за хумор! Ако мъжът е духовит и умее да искрено да разсмива една жена, тя няма и да забележи, че косата му вече е започнала да се прошарва.


Романтичните жестове от страна на мъжа пък буквално могат да я разтопят. Лошото е, че в днешно време дори това кавалерът да ти отвори вратата се смята за невероятно галантно. А какво остава, ако те изненада с огромен букет цветя – ей така, без повод, или пък те изведе на романтична вечеря?
И като казахме вечеря – ако той я е сготвил сам, ето такова старание буквално може да очарова дамите.


Е, няма какво да се лъжем – момичетата си падат и по спортните типове. Въпросът обаче е, че ние, жените, рядко ще се прехласнем по броя на плочките върху корема им. По важното е, че спорът развива качества, които са много важни за нас - като упоритост и дисциплинираност, например.


Ако пък мъжът умее и да танцува, направо можем сериозно да се замислим за брак с него. Много е трудно да попаднеш на представител на силния пол, който да може да се забавлява на дансинга и никой да не си помисли, че е гей! Направо супер – с този пич никога няма да е скучно!


Е, ако все пак танците не му се удават и умението да свири на някакъв инструмент пак е доста секси. Особено, ако това е китара! Ако и напише и изпее песен специално за неговата жената? Е, на такова нещо малко дами биха устояли.


И нека си дойдем на думата – да, жените си падат по успели мъже! Подчертаваме УСПЕЛИ, а не просто богати. Той може и да има много пари, но ако те са наследство от мама и тати... Не, благодарим! Момичета се прехласват по способните и амбициозните господа, които умеят да демонстрират, че държат живота си в ръце.


Това обикновено се свързва и с още едно неустоимо качество – образован е! Може мъжът да не е завършил Харвард, но ако е умен и това му личи, лесно би заинтригувал една жена.


Другото с което ще ни спечели е умението да се справя с задачи тип „домашен майстор”. Има ли смисъл да обясняваме защо – мъжествено е!
А ако това качество е съчетано и с кавалерство, направо върхът! Да ти отвори вратата, да ти вземе палтото, изобщо да се държи с теб като с истинска дама – това е класика, която винаги покорява жените.


И накрая, но не на последно място – добър баща е! Ако мъжът е грижовен и търпелив с децата, една мацка би прекарала целия си живот с него!
 


 

Коментари към "Качествата, с които мъжът може да спечели жената!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg