Как се прави ушен секс? Или теория за невероятностите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Три въпроса ме измъчват много:

1. Кога най-после някоя специалистка ще ни светне как се прави ушен и носов секс? Например нещо от сорта: „Как да го побъркаш с дълбока ноздра?“ Не за друго, но ще е далеч по-оригинално от дълбокото гърло, а и ще се избегнат доста неловки ситуации, като тези да извикате бърза помощ в 2ч. през нощта, защото съседката ви издава притеснителни сподавящи звуци.

Дам, би било готино! Дори вече си представям пасаж от следващата образователна статия на тази тема: „... Страшно възбуждащ е и методът на засмукване с ноздра, докато езикът ви гали тестисите му. За да избегнете задушаване, редувайте лява и дясна, а за оптимален кеф, отстранете всички косъмчета от вътрешността на носа си, за да може половинката ви да усеща гладката ви кожа навсякъде.“

2. Кога, по дяволите, ще престанат да обясняват колко е як аналният секс и ще го забранят със закон? Как защо? Защото е ужасно опасен!

Първо, при аналния секс рискът от заразяване с полово-предавани болести е с 30% по-висок от всеки друг секс. Да не говорим, че при ушния този риск най-вероятно е минимален.

Второ, има риск от разкъсване на дебелото черво.

Трето, мисля знаете, анусът е място бъкано с бактерии... и зарзавати. Добре, за зарзаватите има решение - клизма, макар и да не доумявам как е възможно след половин час диария да имаш сили и за секс.

Но! Най-големият риск при аналния секс, а повярвайте, той наистина е сериозен, е че съвсем скоро може да се превърнете в рапър, агитиращ за червените!

3. Кой пусна тая Кобилкина в България, бе?


 

Коментари към "Как се прави ушен секс? Или теория за невероятностите":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg