Как да се превърнеш в супер модел!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети
Как да се превърнеш в супер модел!
Снимков материал: Armani,Zara

Armani

Колкото и да обичаме себе си, истината е, че съвършени хора не съществуват! Но какво от това? С няколко хитринки можем да накараме всички да видят във нас един истински супер модел! Убедете се, че с дрехите могат да вършат чудеса!

Ако имате твърде големи стъпала...
...значи обувките с по-тъмен връх, а може и пети, са точно като за вас! Този модел е създаден през далечната 1958 г. от великата Коко Шанел и от тогава до сега много жени са тотално влюбени в него. Той кара стъпалата визуално да изглеждат по-малки и елегантни.


Ако искате да изглеждате по-висока...
...сложете си обувки на високи токчета, естествено! Но не какви да е, а в телесен цвят, ако сте с голи крака или пък в същия цвят на панталона, с който сте облечени. Едни черни ботуши на ток, обути върху черен панталон, ще ви помогнат да гледате от високо на света и всички ще ви завидят на дългите стройни крака!

Ако искате да имате по-стройна осанка...
...заложете на едноцветния костюм! Панталон, сако, блуза, обувки – нека всичко бъде в един цвят и ще се обедите, че силуетът ви ще изглежда по-висок, слаб и строен. Освен това, вниманието на всички ще бъде насочено към красивото ви лице! А и едноцветните костюми ще бъдат много модерни за тази есен, така че няма какво да му мислите!

Ако сте от отбора на секси миньончетата...
... изберете блуза с висока яка тип поло! Този малък трик визуално увеличава ръста с няколко сантиметра, а ако си сложите и високи обувки, другите има да се чудят кога е пораснало това момиче!

Ако нямате добре изразена талия...
...значи надиплените поли с талия около кръста са вашият модел! Те ще прикрият и широките бедра, ако имате такива, а съчетани с висок ток, ще направят глезените ви по-изящни. Този модел, сътворен от Кристиян Диор, ще придаде на фигурата ви най-женствената форма – пясъчен часовник!

Ако искате да придадете повече елегантност на фигурата си...
...изберете рокля със силует „А”! Тя става много актуална през 60-те години на миналия век, а вече знаете, че тази есен модата от тогава се завръща с гръм и трясък. Така че смело заложете на любимия модел на Джаки Кенеди и ще видите как коремчето и пълните бедра ще изчезнат като с магическа пръчица.


 

Коментари към "Как да се превърнеш в супер модел! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg