Как да постигнете мечтаната кариера?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Много хора влизат в един обречен капан, наречен „Здраво бачкане“. Идеята, че с колкото повече работа се товариш, толкова по-успешен и богат ще бъдеш, е може би логична, но крайно погрешна. Всъщност това ни превръща просто в едни бачкатори за пари. А ако сте забелязали – богатите не само умеят да изкарват пари, те знаят как да харчат парите си. Но това е друга тема на разговор.

 

Това, което искаме да ви кажем сега, е, че да работиш за пари е необходимост, но успехът и израстването не се изразяват само в това.

 

Хората, които имат много по-голям шанс да пробият, са тези, които следват сърцето и мечтите си и в работа. В крайна сметка работата заема една огромна част от живота ни и ако тя не ни осмисля и не ни носи удоволствие и удовлетворение, то значи се подлагаме на особен вид мазохизъм.

 

Така че, ако все още не сте открили това, което искате да правите, това на което можете да се отдадете, не спирайте да търсите. Не е казано, че трябва да напуснете или да вземете драстични мерки. Просто отворете съзнанието си за нови възможности. А те са навсякъде около нас! Започнете да правите това, което ви вдъхновява във свободното си време, ако трябва. Кой знае? Може пък в един момент нещата да се преобърнат.

 

Защото когато правиш нещо с любов и желание, то придобива един по-особен заряд, който може да зарази всички наоколо. А това е уникално, нали?  


 

Коментари към "Как да постигнете мечтаната кариера? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg