Какъв цвят е твоята аура и какво разкрива тя за теб?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Смята се, че аурата е невидима светлина, излъчвана от човека, която отразява неговата енергия. Освен това, в нея е кодирана информация за личността му, начина му на живот, неговите мисли и чувства. Що се отнася до цвета й, той се състои от множество странни комбинации. Всички мисли и чувства, които изпитваме във всеки момент от живота си, се отразяват на тази цветна палитра. И все пак, обаче, има един основен цвят, който ни разкрива най-много за нашият характер.

 

Какъв цвят е вашата аура? За да разберете, трябва да съберете цифрите от рождената си дата, до получаване на едноцифрено число. Например: датата ви на раждане е 04.06.1987. Събирате всяка цифра – 0+4+0+6+1+9+8+7=35, 3+5=8. Полученото число съответства на определен цвят.

 

1 – Червен цвят

Червеното показва чувственост и любов към живота. Носителите на тази аура са амбициозни, енергични, искат всичко наведнъж. Много добри в леглото, рядко боледуват и страшно бързо се палят и за най-малкото нещо. Заради огромната им енергия и желание за приключения, трудно ще ви бъде да задържите интереса им в любовта. Но, ако успеете, ще си имате верен партньор за цял живот. Като съвет към тях ще кажем, че те не са отборни играчи, затова е добре да се насочат в самостоятелни дейности, като собствен бизнес, например.

 

2 - Оранжев цвят

Добросърдечни, честни и много щедри хора. Обожават да правят подаръци, както и да са център на вниманието. Не обичат да са сами, това ги потиска. Умеят да предразполагат останалите, както и да проявяват пълно разбиране към емоциите и проблемите им. Затова и много хора ги обичат. В любовта са чудесни партньори и всеки, който е с тях е истински щастливец. Като най-голям недостатък можем да отбележим нетърпението им. Трябва първо добре да помислят преди да действат, особено, ако са подтикнати от емоция.

 

3 - Жълт цвят

Страшно умни и аналитични личности. Нужен им е само един поглед отстрани, за да са наясно и с човека, и със ситуацията. Те са си напълно самодостатъчни, затова нямат непреодолима нужда от нечия компания. Понякога изглеждат леко ексцентрични с необичайният си начин на мислене или отдадеността към хобито си. Но никога и за нищо на света не ги подценявайте! Защото за секунди те разбират това, което останалите не могат да схванат с години. Да спечелите сърцето им е трудно, но щом се влюбят, обичат силно и всеотдайно. Като съвет – нека не прекаляват с критиките.

 

4 – Зелен цвят

Хората със зелена аура са много креативни и упорити. Абсолютни перфекционисти, имат око за красивото, което веднага си личи по чудесния им стил. На тях им е писано да бъдат популярни и останалите да им се възхищават. Обмислят добре решенията си, затова и рядко правят грешки. Ако сте в живота на такъв човек, това е огромна чест за вас, защото той не общува току-така с всеки, камо ли да го допусне в сърцето си. Но, когато това стане, ще го обгрижва, ще го обича и много ще държи на него. Съветът към хората със зелена аура е да не прекъсват нишката с природата и духовната хармония, която им е дадена.

 

5 – Тюркоаз

Динамични личности, вечно са под напрежение, но имат огромният талант да организират. Бързо се отегчават, ако са заети само с едно нещо. Умеят да мотивират останалите и често се превръщат в естествени лидери. Това, което най-много мразят, е някой да им раздава команди. Включително и в любовта. Веднага ще ви обърнат гръб, ако си позволите да им налагате мнение или да ръководите живота им. Съветът към хората с тюркоазна аура е да бъдат малко по-спокойни и да не очакват, че след като те могат да се справят бързо и лесно с всичко, съответно и останалите трябва да могат.

 

6 - Син цвят

Изключително харизматични и комуникативни хора. Те са може би със най-силните характери. Умеят да взимат правилните решения, затова е добре да им се доверявате. Държат на честните отношения и това е причината лъжата страшно много да ги отблъсква и обижда. Във връзките си са верни, проявяват разбиране, но в никакъв случай няма да търпят манипулации и номерца. Най-големият им недостатък е, че искат да свършат много неща, да стигнат много далече и понякога стават работохолици. Съответно доста страда личният им живот. Те имат усет към баланса, така че трябва да го насочат и в тези сфери от живота.

 

7 – Виолетов цвят

Много интересна комбинация от силна емоционалност, способност да усещаш настроенията на другите и мистичност. Трудно се разгадава човек с виолетова аура! Тези хора обичат да научават нови неща, да посещават нови места и всеки ден да им се случва нещо различно. Нямата много приятели, но те и не са им нужни. Предпочитат малко, но верни хора до себе си. Често изпитват разочарования в любовта, но просто такъв е пътят, който трябва да извървят, докато стигнат до перфектната половинка. Страшно чувствителни са към безпомощните животинки. Често хранят или прибират такива от улицата. Като съвет към тях – не бъдете предубедени към хора, които все още не познавате.

 

8 – Розов цвят

Нежни и грижовни души, абсолютни мечтатели и големи романтици. Интересното, обаче, е че заедно с това те и не подценяват значението на материалните неща. Ценят парите и ако се наложи, са много практични. Винаги ще се погрижат за близките си хора. В тях няма злоба, обаче не си мислете, че ще отстъпят от позицията си или ще преглътнат обида. Ако го направят, много скоро ще намерят начин да компенсират това. Съветът към тях е да не бъдат толкова наивни в любовта. Трябва да се научат да различават любовта от увлечението.

 

9 – Сребърен цвят

Това са страшно надарени хора – чувствителни, интуитивни, мъдри, много аналитични и умеят да виждат кой точно е правилният начин на действие. Умеят да прилагат духовното си разбиране по много практичен начин. Извличат максимума от всяка ситуация и се възползват от всяка възможност в живота си. А и чисто физически са доста привлекателни, което допълнително засилва техния магнетизъм. Или с други думи – те са благословени! Почти сигурно е, че ще достигнат пълна хармония и в кариерата, и в любовта. Съветът към тях е да проявяват разбиране към мнението и на другите. Дори да е грешно, те все пак имат право на него.

 

Вижте още:

Любимият цвят издава характера

Каква жена си според рождения ти ден?
 


 

Коментари към "Какъв цвят е твоята аура и какво разкрива тя за теб?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg