Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Знаете ли, че всяко име притежава своята нумерологична вибрация, определяща цвета на аурата? Според това на кой цвят съответства личното ви име, зависят и вашите най-отличителни черти на характера.

За да определите цвета на името и аурата си е нужно само да направите една проста калкулация. Съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после редуцирайте резултата до едноцифрено число.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1


1. Червено: Много нежни и добронамерени личности, готови на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, защото притежават огромно сърце. Безспорно това са и най-верните приятели и всеки, които ги познава знае това.

2. Оранжево: Невероятно равновесие между ум и тяло – тези хора притежават изключителен чар и същевременно са ужасно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си. Изобщо, те са от онези типажи, които като видиш казваш „Уауу!“

3. Жълто: Весели и много жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с позитивна емоция. В същото време са много самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4. Зелено: Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични и позитивни. Тези хора са много последователни в действията си безспорно са родени за лидери.

5. Син: Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

6. Индиго: Притежават невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното.

7. Лилаво: Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не си падат по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ги смятат за скучни. Истината обаче е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8. Розово: Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.

9. Златист: От тях строи любов, радост и разбиране. Склонни са да се опитват да решат проблемите на всички около тях, дори това да означава да загърбят своите.
 


 

Коментари към "Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg