Какъв е вашият характер? Мъжествен или женствен:Резултатите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

До 50 точки

Вие сте нежна и крехка натура. Смисълът във вашия живот е любовта, а самотата ви погубва. Когато изпитвате трудности търсите помощта на околните, защото се нуждаете от стимул, за да продължите напред. Много тежко преживявате раздели, изневери и лъжи. Вие сте създание, което има нужда някой да се грижи за него, затова подсъзнателно търсите силна половинка. Проблемът обаче е, че понякога сами се поставяте в позицията на жертва, а обвинявате другите за лошото отношение. Важно е да се замислите за собственото си поведение, преди да търсите причините за неуспеха другаде.

От 60 до 110 точки

Вие живеете в пълна хармония със себе си. Родени сте да бъдете лидер, защото притежавате изключителни и женски, и мъжки черти, които прилагате в зависимост от ситуацията. Хитри сте, а това кара околните да респектират от вас. В същото време сте магнит за противоположния пол.

Ако сте жена, то вие сте от онези момичета, в които мъжете се влюбват доста лесно. Не се учудвайте обаче, ако рядко някой ви сваля в дискотеката! Спомнете си какви ви казахме за респекта – мъжете просто знаят, че не сте лесна, а свалката в бара има съвсем друга цел. С няколко думи – вие сте момиче за любов, а не само за секс.

120 и повече точки

Вие сте истински мъжкар! Дори и да сте жена, пак сте мъжкар! Това съвсем не означава, че изглеждате неженствена, напротив! Просто характерът ви е изключително мъжествен. Ако сте представител на силни пол, чудесно! Но, ако сте дама, макар че знаем, че тази дума хич не ви е любима, може да имате сериозни проблеми в любовта. Има риск да изземете функциите на човека до себе си и да го комплексирате или пък да го изплашите. Има риск и да залитнете в неприятни за противоположния пол навици, като оригване, разговори за стомашно-чревни проблеми и прочие. Хубавото е, че не сте лигла и в трудни моменти действате доста по-мъжки от много мъже, а това, ако не в любовта, то със сигурност ви вещае успехи в кариерата.


 

Коментари към "Какъв е вашият характер? Мъжествен или женствен:Резултатите ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg