Каква си ти според черния хороскоп на елините

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

В хороскопа на древните елини присъстват не 12, а 10 зодиакални знака, като всеки от тях отговаря на определен митичен герой. Каква жена си според прочутия черен елински хороскоп и характера на кое древногръцко божество носиш? Чети и ще разбереш!

Кентавър (от 8 януари до 12 февруари)

Жените родини под знака на Кентавъра се отличават със силно изразени животински инстинкти. Те притежават сетива на хищник ловец, грацията на котка и свободния дух на неопитомен кон. Според елините, момичетата Кентавъри трудно сдържат емоциите си, но за сметка на това са изключително прями. Ако в живота им настъпят неочаквани катаклизми, не страдат дълго, не пилеят време, за да си задават въпроси от типа на: „Как можа да се случи точно на мен?“, „Къде сбърках?“ и т.н. Тези жени просто продължават да живеят, напасвайки се без проблем с новата среда. Старите гърци са убедени, че дори да дойде краят на света, Кентавърите със сигурност ще са сред оцелелите.

Харпия (от 13 февруари до 18 март)

Харпия е символ на отмъщението е безпощадността. Ето защо, дамите, родени под нейното покровителство имат огромен проблем с прошката. Като цяло не са нито злобни, нито завистливи натури, но ако веднъж ги нараниш или обидиш, тяхното отношение към теб ще се промени коренно... и завинаги! Понякога на околните им се струва, че тези момичета имат много труден характер, но това е само обвивката. Сякаш точно за тях Дамян Дамянов е написал онова стихотворение:

„Казваш ми: "Тежък и мъчен човек!"
Вярно. Такъв съм. Не искам да споря.
Но във живота - ни лесен, ни лек -
вече ми втръсна от лесните хора...“

Пегас (от 19 март до 24 април)

В древногръцката митология Пегас е свързван с поетичното вдъхновение и способността си да се носи над доброто и злото и всички човешки слабости. Представителките на нежния пол, родени под знака на Пегас, се отличават с невероятната си дарба да са винаги над нещата. Те не понасят рутината и еднообразието, нито се вписват в някакви порядки и норми. Имат свои правила и следват само тях. Понякога е много трудно да си в живота им, защото непрекъснато прескачат на различни честоти. Падат си по щурите идеи и авантюристичните приключения. Общо взето техният живот е това, което се случва, докато другите си правят само планове.

Цербера (от 25 април до 30 май)

Цербера е триглавото куче, което охранява входа за света на мъртвите. Жените, родени под неговата опека, са особено своенравни и понякога дори необуздани. Притежават твърде много енергия, която невинаги насочват в правилната посока. Склонни са към избухливост и честа смяна на настроенията.

Сатир (от 31 май до 13 юли)

Според елинските вярвания дамите, покровителствани от Сатир, имат по-агресивен нрав и от мъжете. Те са бойни натури с изумителна сила на духа и волята. Странното е, че обичат кукленската визия и ужасно много им харесва да обръщат внимание на външния си вид. В същото време обаче, под перфектно изписаните вежди и красив маникюр, се крие жена-войн.

Сирена (от 14 юли до 10 август)

Момичетата Сирени се славят с неустоим чар, който обаче може да се окаже пагубен за противоположния пол. Тези жени отлично знаят какво оръжие е красотата им и често го използват, за да постигнат користни цели. Твърде хитри са, за да им сложим етикет на типичните лековати златотърсачки. О, не! Те са много повече от това! Техният капацитет е особено голям, за да си позволят да бъдат нечии държанки. Просто умеят да извличат ползи от това, че са се родили жени, за което можем да им кажем само: „Браво!“

Грифон (от 11 август до 15 септември)

Грифонът е странно създание – наполовина лъв, наполовина орел. Момичетата, родени под неговия знак, са много силни и необикновени личности. В същото време имат мек и благ характер и без проблеми се вписват във всяка компания. Не са конфликтни и не си падат по подмолните игрички, дори напротив. Те са на мнение, че преди да започнеш война, трябва да опиташ да разрешиш проблема с всички възможни мирни средства.

Химера (от 16 септември до 22 октомври)

Жените Химери владеят до съвършенство изкуството на манипулацията. Те без проблеми постигат целите си само с хитринки. За тях е известно още, че могат да извадят душата на един мъж с перце без изобщо той да се усети. Много добри оратори са и човек лесно се омайва от сладките им думи.

Сфинкс (от 23 октомври до 30 ноември)

Хазартни натури, които обожават да усещат вкуса на победата. За сметка на това пък хич не умеят да губят. Склонни са дори да залитнат в крайности, като завист, неудържима злоба и ярост, ако някой се окаже по-добър от тях. Жените Сфинкс са двете крайности – могат да бъдат ужасно борбени и адски демотивирани, много силни и напълно безпомощни...

Минотавър (от 1 декември до 7 януари)

Тези момичета трудно взимат решенията си сами. Винаги се нуждаят от чужд съвет или напътствие. Колебливи и плахи натури, които са склонни да се отчайват и предават. Като цяло са обичливи и грижовни – перфектните съпруги, но не могат да се справят с трудностите и да намерят стимул да се борят, ако са сами. Те са родени, за да даряват любов и топлина. Заслужават да имат стабилно и щастливо семейство!


 

Коментари към "Каква си ти според черния хороскоп на елините ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg