Каква жена сте според грима, който ползвате

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции


Може и да го слагаме, за да прикрием някоя и друг недостатък на кожата и да подчертаем най-хубавото от себе си, но навиците ни за гримиране издават и някои черти от характера.


1. Ако жената винаги ползва червило и дори да няма друг грим, винаги е с начервени устни, то тя е доста потаен човек. Никога не казва за себе си нищо излишно и дори приятелите ѝ вероятно не знаят всичко за нея.


2. Ако жената винаги поставя акцент на очите – сенките ѝ са ярки, рисува очна линия и задължително носи спирала, то това е знак, че иска вниманието да е насочено към душата ѝ. Не към тялото, не към външната ѝ красота, а към вътрешния ѝ свят.


3. Не е случайно, ако жената използва няколко тонални средства, и причината може да не е, защото кожата ѝ е проблемна. Възможно е това да издава неистово желание да скрие миналото и да се покаже в друга светлина, да бъде бяла и чиста за околните.


4. Руж са склонни да използват млади жени, които по една или друга причина се смятат за по-възрастни.


5. Въпреки че от известно време хит в грима са гъстите и плътни вежди, те издават у жените желание да изглеждат по-мъжествени и силни. Тези дами искат да подчертаят своята сила и власт.


6. Ако жената не използва никакъв грим, кожата е свежа и е трудно да се определи възрастта ѝ, това е знак, че тя е психологически силен и уравновесен тип. Тази жена живее без комплекси, искрено обича хората и живота.

 

Вижте още:

 

10 beauty грешки, които дразнят мъжете

7 начина да освежите лицето за 15 минути!


 


 

Коментари към "Каква жена сте според грима, който ползвате":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg