Каква е идеалната жена за теб, според зодията ти? (част1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако някой смята мъжете за не толкова придирчиви при избора на половинка, ще му кажем, че дълбоко греши! Особено, когато става дума за по-сериозно обвързване. И те си имат изисквания, при това не малко. Въпреки това и при тях се случва да попаднат на кофти жена. Или по-точно на такава, която не им подхожда. Така че, мили момчета, ако поне малко вярвате в зодии, вижте какви качества трябва да има вашата половинка, за да ви направи щастливи.

Овен
Вие сте горящ факел през по-голямата част от денонощието. Не си търсете кротки и скромни момичета. Със сигурност вярвате, че точно такива са подходящи за вас, но бъдете сигурни, че те бързо ще ви омръзнат. Имате нужда от страстна и енергична красавица, която ще може да издържи на темпото ви (във всички отношения) и същевременно да поддържа интереса ви. И да ви обича безумно! Но това не е проблем - можете да накарате всяка жена да се влюби във вас. Страшно много държите на външния вид, така че се насочете към фешън мадамите. И без това нямате нищо против да купувате скъпи подаръци…

Телец
На вас ви трябва жена в истинския смисъл на думата – нежна, с перфектни маниери, дипломатичен подход и да цени домашния уют. Нахаканите мадами могат да ви ощастливят в леглото и до там. Оглеждайте се за кротко момиче от добро и възпитано семейство. Не, че имате нужда от прислужница или партньорка без право на мнение. Просто, вие смятате, че жената трябва да е опора и символ на хармония в едно семейство. А не гръмогласно същество, което постоянно да се налага.

Близнаци
Притежавате способността да омаете всяка жена, но непостоянният ви характер е причината за повечето ви провали в любовта. От тази гледна точка, ще е най-добре да се насочите към момиче, което има достатъчно други ангажименти, за да не се вкопчва във вас. Или накратко – трябва ви работеща мацка, която обича светските събития, не ви задушава, но същевременно намира начин да ви накара да се чувствате обичани. Щастливци сте, че повечето съвременни момичета отговарят на описанието. Само внимавайте да не привлечете някоя абсолютна романтичка!

Рак
Жената за вас в никакъв случай не трябва да е прекалено атрактивна и да си пада по шумните купони и излизания. По-скоро имате нужда от интелигентна и здраво стъпила на земята личност. Само тя ще може да ви разбира от половин дума. Идеалната жена за вас трябва и да е пестелива. Не обичате някой да хвърля пари на вятъра, особено, когато са ваши. Препоръчително е да е старомодна и дори няколко години по-голяма от вас. Друго важно условие е да умее да готви добре. За раците вкусната храна е от особено значение, и то най-вече, когато е приготвена от любимата им.

Лъв
Бързо се палите по една жена, но и бързо ви омръзва. Това, което ще ви направи щастливи, е нешлифованият диамант. Или момче с много заложби, които вие с удоволствие ще развиете. Така че, търсете си по-малка от вас жена. Тя трябва да ви гледа с обожание, да попива всяка ваша дума, но същевременно да има достатъчно самочувствие, за да не ви дразни с безобидни флиртове. Много важни качества за вашата избраница са богатата душевност, нестандартното мислене и уважението към личното пространство.

Дева
Има само едно нещо, което може наистина да ви впечатли в една жена и това е интелектът. Но това няма да ви е достатъчно, за да бъдете щастливи в любовта. Половинката ви трябва да е супер практична и да не се отделя от вас. Имате много силно развито чувство за собственост и няма да ви е приятно любимата ви да се скита напред-назад, макар и с приятелки. Търсете си не толкова романтична жена със силен характер, която не обича сълзливите речи. Освен това, тя трябва да ви е на първо място приятел. По-добре стойте далече от по-глезените и гальовни момичета.
 


 

Коментари към "Каква е идеалната жена за теб, според зодията ти? (част1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg