Името и фамилията разкриват мисията в живота ни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всеки човек има цел в този живот. Едни да вдъхновяват, други да поддържат духовността, трети да осигурят материалното. Тази цел зависи от първото име и фамилията. Ако променим някое от тях, то и мисията ни се променя, защото на всяка буква съответства определена цифра. Но защо е важно да знаем какъв е земният ни дълг? Защото правейки нещо далечно от него, ние няма да сме щастливи. И няма да сме живели пълноценно.

За да разберете вашата мисия, съберете числата, на които буквите в името и фамилията ви отговарят. Събира се до едноцифрено число, като изключение прави 33.

Пример: Мила Иванова. 4+9+3+1+9+3+1+5+6+3+1=45. 4+5+9

 


1 Тук сте, за да бъдете лидери и да правите крачките, от които останалите се страхуват. Бъдете смели, решителни, действайте и в никакъв случай не допускайте някой да ви нарежда. Трябва да работите в сфера, която позволява реализирането на идеите ви.

 

2 Вие сте дипломатите. Вашата цел е да създавате хармония, да пазите мира, да сдобрявате скараните. Работа – посредник, дипломат, учител, медиатор, говорител, психолог.

 

3 Тук сте, за да създавате красивото и да вдъхновявате останалите да го правят. Вашето най-силно оръжие е красноречието. Работа – изкуство, връзки с обществеността и всякакъв вид дейност, свързана с комуникация.

 

4 Вие сте тези, които трябва да останат запомнени поколения напред. Затова трябва да мислите стратегически, да бъдете упорити и да насочите усилията си в дългосрочни проекти.

 

5 Мисията на пътешественика. Вие трябва постоянно да сте в движение, да се променяте, адаптирате, да се развивате. При никакви обстоятелства не трябва да започвате рутинна работа, защото ще ви съсипе.

 

6 Семейният пазител. Вие трябва да раздавате любов и подкрепа на близките си. Да се съсредоточите върху дома си – да бъде уютен, топъл и спокоен. Работа – всичко свързано с помощ за останалите, всичко, свързано със създаване на комфорт.

 

7 Търсещият мъдрост. Вашата цел е да анализирате. Както в духовен план, така и в чисто откривателски. Занимавайте се с всичко, което изисква анализиране или изследвания.

 

8 Материалният човек. Не казваме да забравите за моралните ценности, но вашата цел е да създавате блага, да печелите пари, да управлявате пари, да строите домове, да произвеждате, да търгувате.

 

9 Духовният човек. Вие сте тук, за да пазите духовното, да отваряте очите на хората към истинските стойности в живота, да прощавате, разбирате и дарявате с любов познати и непознати.

 

33 Изключително рядко срещан човек. Вашата мисия е специална, вие сте водач на останалите и сте тук, за да ги вкарвате в правилния за техните мисии път.

 

Вижте още:

Какъв е твоят кармичен урок според зодията

Тибетската зодия показва характера, идеалния партньор и миналите животи
 


 

Коментари към "Името и фамилията разкриват мисията в живота ни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg