Изумително видео! Човекът, който се прегръща с лъвове

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Кевин Ричардсън е необикновен човек. Той не се страхува да се прегръща с лъвове и лъвовете не се страхуват да се прегръщат с него. Уникално, нали?

 

Това, което го прави толкова необикновен обаче, е преди всичко неговата смелост да прекрачи нормите и да разбиие предразсъдаците, които битуват у хората. Вярата му в доброто у един от най-суровите зверове, неговите търпение и смирение са успели да спечелят доверието и да стоплят сърцата на дивите животни.

 

Кевин е роден в Йоханесбург, ЮАР, през 1974 г. и още от малък показва особеното си отношение към животните. Като дете той отглежда жаби и щурци под леглото си, а когато пораства записва да учи зоология. Академичната среда обаче бързо го отегчава и той решава да се потопи в атмосферата на дивата природа.

 

Кевин се отдава на отглеждането на животни като хоби и неусетно прекарва голяма част от живота си, в парка Лион, където е и резервата „Кралството на Белия лъв“. Живеейки и грижейки се за дивите зверове, той успява да изгради уникална връзка с тях.

 

Лъвовете обожават Кевин. Те го прегръщат с цялата любов, на която са способни. Той плува с тях, прекарва нощите си, спейки с тях, играе си с тях, боричка се с тях... Тези зверове и този (не)обикновен човек споделят общ живот и обща съдба.

 

Вместо на заучени правила, Кевин решава да разчита на интуицията си в общуването си с дивите животни. Така, например, когато веднъж агресивен лъв го напада, той успява да го усмири и да се спаси като просто демонстрира пасивно и добронамерено отношение.

 

Гледката как този човек съжителства и се прегръща с истински лъвове е  удивителна. Вижте я сами! Нека тя винаги ви напомня, че пред любовта, доброто отношение и търпението, няма неразрушими прегради.
 

Вижте още: 

Уникално! Човек се гушка с лъвове

Човекът, който промени света с УСМИВКАТА си


 

Коментари към "Изумително видео! Човекът, който се прегръща с лъвове":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg