Знаците, че той кръшка! (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Първият сигналза вероятността да има друга, ни даваженската интуиция. Тя много рядко ни подвежда. Дори да имате доверие на приятеля си и да вярвате, че никога не би ви изневерил, обади ли се тънкото гласче вътре, не го пренебрегвайте. Колкото и добри лъжци да са, мъжете се издават несъзнателно. Държи ли се така, не му е чиста работата.

 

Става отбранителен

Когато го разпитвате по-детайлно къде е бил и с кого, заема отбранителна позиция. Дори нападателна. Обвинява ви в прекалена подозрителност. Има вероятност наистина ревността ви да го дразни. Но, не изключвайте варианта, че може би кръшка.

 

Щом се прибере веднага взима душ

Няма целувка за здрасти, напрегнат е и бърза да влезе в банята. Жените винаги разпознаваме аромата на дамски парфюм. Особено, ако не е нашият... затова те не рискуват с директна близост след среща с другата. Възможно е, след дълъг работен ден, наистина да бърза за душ. Но, ако започне често да го прави, имайте едно наум.

 

Изведнъж стана много суетен

Винаги е държал на външния си вид, но сега е станало мания. Обезкосмяване, фитнес, солариум, нови дрехи. Перфектен до последния детайл. Дори ви съобщава, че утре ще ходи да си избели зъбите. Не се заблуждавайте, едва ли е решил да ви печели на ново.

 

Разпитва подробно къде сте

Вие сте навън, а той постоянно звъни да пита, къде точно се намирате, ского сте, ще ходите ли на друго място после, кога ще се приберете. Може и да не е ревност! Едва ли бихте се сетили, но е възможно той всъщност да не иска да го засечете с другата жена. Затова разпитва подробно - да си планира маршрутите, времето и мястото.

 

Става необяснимо мил

Някои мъже изпитват силно чувство за вина, когато изневеряват. В такива случаи компенсират с подаръци и по-добро отношение. Така че, ако изведнъж е станал невероятно мил и щедър, не бързайте да се радвате. Може би успокоява собствената си съвест.

 

Има и още знаци! Можете да ги видите тук, в първата част на темата. 


 

Коментари към "Знаците, че той кръшка! (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg