Жените искали само пари?! Ще ви се, пичове, ще ви се…

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

 

Днес за пореден път чух „великото“ изказване, че жените били кухи и гледали само дебелината на портфейла на един мъж. До скоро изобщо не обръщах внимание на подобни квалификации, ама нещо взе да ми писва. Ама много взе да ми писва от мъже и мъжленца, които нямат елементарен подход, а после с горчива мъдрост заявяват, че вината била в алчните жени, които, видиш ли, не им обръщат внимание. Така че, всички вие, които ни обвинявате и сравнявате с продавачки на плът, вземете слезте на земята.

Жените искали само пари, казвате? Ще ви се пичове, ще ви се! Защото те по-лесно се осигуряват от това, което наистина искат жените!

Аз лично пък винаги съм бягала далече от добре устроени финансово мъже, но то е защото имам панически страх от зависимостта. Но простете за лекото отклонение. Нека се върнем на меркантилността, пропила според вас нежния пол. Сега представете си, че нещо се случва и вие се будите милионери. Имате си няколко големи, красиви къщи, няколко скъпи коли и седемцифрена сметка. Следвайки вашата логика, сега е времето, в което можете да имате и всяка жена.

Така, избирате си най-красивата сред най-красивите. Водите я по заведения, почивки, купувате й скъпи дрешки и бижута, подарявате й парцел от Луната и тя е вечно ваша, така ли? Я, пак си помислете! Защото, независимо колко пари имате, те никога няма да са достатъчни на една жена, за да бъде щастлива с вас.

 

Жените искат отношение – кавалерско, галантно, уважително. Ще можете ли да си го купите?

Жeните искат приятел, на когото могат да споделят и от когото да получат разбиране.

Жените искат признателност – за това, че ви събират чорапите от пода, затова че след изморителния ден са намерили сили да ви направят вечеря, пък била тя и пържени яйца.

Жените искат любим, който да не се срамува да показва любовта си. Който ще ги прегръща и целува така, все едно са най-безценното нещо на земята.

Жените искат стабилност. Която не идва, обаче, от бетонните основи на хубавата ви къща, а от намеренията ви към тях. От желанието ви да бъдете добри съпрузи и бащи на децата си.

Жените искат вярност. А не да треперят, че ще пийнете повече и ще си легнете с друга. И после нагло ще настоявате, че било само секс!

Жените искат приятни емоции. Които не се изразяват само в поднасянето на букет за 8-ми март.

Жените искат опора. Да изтриете тъжните им сълзи, а не да негодувате, че реват за щяло и не щяло.

Жeните искат да се чувстват специални. Което се постига дори с едно мило съобщение.

Жените искат дом, а не жилище.

Жените искат да са номер едно в живота ви. А това означава да показвате на приятелите си, колегите си или дори на леко досадната ви майка, че за нищо на света няма да пренебрегнете момичето си.

Жените искат да вярвате в тях. Да подкрепяте мечтите им, пък били те и малко странни.

Жените искат истински мъже. А не комплексирани момченца, които измерват достойнството си с бройките, минали през леглата им.

 

Колко от вас могат да дадат това!? Сигурна съм, че който отговори: „Аз!“, значи никога не е казвал: „Жените се интересуват само от пари.“

И преди да скочите в протест дали изобщо една жена заслужава всичко това, ще ви кажа - дайте й го! И тогава ще видите колко щастлив може да ви направи тя.

Така че, хайде вече да спрете да ни прехвърляте вината и да си търсите оправдания защо не ви върви с жените. Бедни сте били… Ами бедни сте! Но не на пари!


 

Коментари към "Жените искали само пари?! Ще ви се, пичове, ще ви се…":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg