Дългите връзки развалят жените!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Пийвате ли си често бира с любимия (а може и без любимия), а хапвате ли си по-калорични храни?

Ако отговорът ви е „Да!”, имаме две новини за вас. Честито – вие сте успели да вкарате мъж в дълга връзка (Това все пак още е мечта за доста жени!)! И нашите съболезнования – вие сте попаднали в капана на дългите връзки, а именно сдобили сте се с лоши навици!


Е, има и някои смекчаващи вината обстоятелства. Американски учени от университета в Синсинати са установили, че дългите връзки са една чудесна предпоставка, за да се развият редица вредни навици – особено при жените! Те са провели специални тестове, в които участвали 300 двойки, заедно повече от година. И се оказва, че всъщност жените са по-застрашени от бирено коремче. Резултатите са категорични от 60% от дамите придобиват лоши навици, заради по-дългите любовни отношения, срещу 40% за мъжете.


Какви са симптомите на „болестта” ли? Ами при дамите най-често те се изразяват в непреодолима жажда за бира и апетит за калорични вкусотийки – за второто особено през нощта! При господата пък се наблюдава обсебване от телевизора, придружено с кълба от цигарен дим!

Е, честито на самотните жени!


 

Коментари към "Дългите връзки развалят жените!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg