Виж своята зодия според японския хороскоп

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Според японския хороскоп знаците имат интересни наименования, на които съответстват различни характерни качества. Погледнете коя е Вашата зодия според времето, когато сте родени.

15.02 – 20.03

Черешов цвят

Характеристика:

Носите много положителна енергия. Заредени сте с жарка страст, чистосърдечност, спонтанност. Проявявате ентусиазъм, когато другите вече са го изчерпали.
Бъдете обаче по-отговорни и следвайте мечтите си, докато не ги видите изпълнени.

21.03 – 29.04
 

Слънце

Вашият идеализъм е пословичен. Мирогледът ви се осланя предимно на мъдростта и красотата. Интуицията е силното ви качество, но все имате нужда от повече справедливост в различните ситуации, в които попадате.

30.04 – 04.06

Бамбук

Много адаптивни и талантливи. За вас различните обстоятелства са лесно преодолима бариера. Умеете да работите в екип, в който показвате изключителен и точен усет.

05.06 – 06.07
 

Вол от оризищата

Принципни и всеотдайни в работата. Знаете как да изпипвате детайлите, с много фин усет. Вашето семейство усеща доста често колко сте натоварени и се стреми да Ви покаже как може да се опрете и на някой освен Вас!

07.07 – 01.08
 

Лотосов цвят

Умеете да съчувствате. Имате обаче способността бързо да се отвличате и разсейвате. Цените живота, любовта, децата. Необходима Ви е повече борбеност в живота.

02 – 27.08
 

Японски мост

Много отзивчиви, винаги готови да помогнете. Често се чувствате сякаш сте връзката между два свята. Имате влечение към загадъчни, странни, явления и интересни приключения.
Не се отклонявайте обаче от поставените цели.
 

28.08 – 10.10

Градинско камъче

Вашата добронамереност не остава незабелязана. Имате чар и усет да приобщавате към своето мнение хората около вас. Старайте се да не прекалявате с устрема към съвършенство.
 

11.10 – 18.11

Император

Имате ярък приключенски светоглед. За вас животът трябва да е истински, с много вълнуващи моменти! Уверени личности, знаещи как да се правят с всяко препятствие. Шлифовайте обаче поведението си, така, че да не изглежда крайно рязко.

19.11 – 26.12

Императрица

Не сте от хората, които се двоумят. Добре знаете какво искате и преследвате докрай своите цели. Разчитате обаче на подкрепата на мъжа до вас.
Стремете се да споделяте успехите и радостите, за да не изпадате в саможиво съществуване.
 

27.12 – 18.01

Луна
 

Вие сте магнетична личност, която привлича хората със спокойствието, което излъчва. Имайте обаче волята да се грижите повече и за себе си. Развивайте се без да си мислите, че така омаловажавате личния си живот.
 

19.01 – 14.02
 

Свещена костенурка

Успявате с поведение, което се осланя на деликатността, рационалното мислене, и предпазливостта. Така ви виждат и околните, а вътрешният ви мир крие много страст и свободолюбие. Работете над умението да показвате повече чувствата си на значимите за вас хора.
 


 

Коментари към "Виж своята зодия според японския хороскоп":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg