Бързите решения на най-дразнещите проблеми с тоалета

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Избрали сте си тоалет, но хоп – появява се някакъв дребен и супер дразнещ проблем, за който нямате никакво време за решение. Например, обувате супер готиния си нов панталон и се оказва, че ви е много дълъг(просто забравихте да го дадете на шивач, а мнооого искате да излезете с него точно сега).


Няма проблем, има бързи и много лесни трикове, които всички знаем, но които понякога в бързината забравяме или по една или друга причина не ползваме. Кои са 4-те ултра бързи решения на най-дразнещите проблеми в стайлинга?


Блузата ви е намачкана, но нямате време да я гладите


Използвайте пресата си за коса. Ще ѝ трябва съвсем малко време за загряване, а върши чудесна работа, когато трябва да прикриете някоя ужасяваща гънка.


Панталонът ви е твърде дълъг


Изобщо не се колебайте да навиете панталона – това по никакъв начин не обърква модерния ви вид. Напротив, придава екстра доза edgy усещане.


Новите ви обувки са твърде стегнати


Решение 1 – докато се приготвяте за излизане, носете обувките с дебели чорапи. А точно преди да излезете, ги нахрейте със сешоара.


Решение 2 – Залепете пръстите! Може и да ви прозвучи много странно, но този трик работи – залепете с лепенка(или дори тиксо) третия и четвъртия пръст(като броите от големия пръст). Този номер облекчава болката във възглавничките и е особено ефикасен за високи токчета. Причината – има нерв, който се разделя между тези два пръста и който причинява болка, когато напрежението пада там. Лепенката облекчава чувствителността на нерва и може да издържите с обувките цял ден.
 


 

Коментари към "Бързите решения на най-дразнещите проблеми с тоалета":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg