Скариди с мед и подправки

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Направо не можем да повярваме колко греховно вкусна е тази рецепта за скариди с мед и колко е лесна за приготвяне! Приятели, трябва да я пробвате! Определено!

 

Необходими продукти:

220 г почистени скариди

1 с. л. зехтин
1 с. л. соев сос
1 с. л. мед
2 с. л. пресен риган
черен пипер

 

Начин на приготвяне:

В дълбок тиган се загряват зехтинът и соевият сос, прибавя се и меда като се бърка непрекъснато.

Изсипват се скаридите и се задушават за 2–3 минути.

Когато омекнат, се изваждат от тигана, а сосът продължава да се вари, докато остане наполовина. Накрая се прибавя ситно нарязаният пресен риган. Разбърква се и се полива върху скаридите.

Скаридите с мед се посипват с черен пипер и се сервират топли.


 

Коментари към "Скариди с мед и подправки":
Най-четени
 
Френски фермери позираха за секси календар на Фред Гудон Френски фермери позираха за секси...

С такива мъже всичко ще е наред през 2017г.

11:10 | 05.12.2016| Календар Секси Фермери
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
 
14 начина да отслабнем по време на празниците, вместо да напълнеем 14 начина да отслабнем по време на...

Не позволявайте талията ви да плаща цената на веселбата

19:04 | 02.12.2016| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg