Рецепта за страхотно мезе за мастика

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Страст на кристали, аромат на анасон, ледено питие, което кара кръвта ти да кипи… Сещате се за какво говорим, нали? За класиката на сезона – мастиката, разбира се! Ако сте й почитатели, ето една рецепта, която ще ви хареса. Разберете как да си направите страхотно мезе за мастика.

 

Необходими продукти:

3 връзки копър

8 скилидки чесън

1 бр.моркови

900 гр.кисело мляко

200 гр. майонеза

черен пипер

сол

3 с. л. олио

 

Начин на приготвяне:

Копърът и морковът се нарязват на много дребно.

 

Скилидките чесън се накълцват на ситно и се смесват с копъра и моркова. 

 

Добавят се киселото мляко, майонезата, черният пипер, солта, олиото и всичко се разбърква добре.

 

И това е! Да ви е… кристално!


 

Коментари към "Рецепта за страхотно мезе за мастика":
Най-четени
 
Френски фермери позираха за секси календар на Фред Гудон Френски фермери позираха за секси...

С такива мъже всичко ще е наред през 2017г.

11:10 | 05.12.2016| Календар Секси Фермери
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
14 начина да отслабнем по време на празниците, вместо да напълнеем 14 начина да отслабнем по време на...

Не позволявайте талията ви да плаща цената на веселбата

19:04 | 02.12.2016| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg