Рецепта за лесна паста с босилек и хамон

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Ако не сте от най-големите кулинари или пък просто не ви се занимава с готвене, но пък ви се хапва нещо вкусно, значи имаме идея за вас! Пробвайте ето тази паста с босилек и хамон. Става супер лесно и е много вусна.

 

Необходими продукти:

400 г паста

1 връзка босилек

8 с.л. зехтин

150 г хамон

1 щип. черен пипер

сол

 

Начин на приготвяне:

Сварете пастата във вряща подсолена вода според указанията на опаковката.

През това време измийте босилека и го поставете в блендер, заедно с останалите подправки и зехтина. Разбийте всичко, но за кратко, за да може пресният босилек да остане на ситни парченца, а не да се пюрира.

С тази босилекова смес разбъркайте пастата и я сервирайте с парченца хамон.

Това е! Да ви е вкусно! 


 

Коментари към "Рецепта за лесна паста с босилек и хамон ":
Най-четени
 
Френски фермери позираха за секси календар на Фред Гудон Френски фермери позираха за секси...

С такива мъже всичко ще е наред през 2017г.

11:10 | 05.12.2016| Календар Секси Фермери
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
14 начина да отслабнем по време на празниците, вместо да напълнеем 14 начина да отслабнем по време на...

Не позволявайте талията ви да плаща цената на веселбата

19:04 | 02.12.2016| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg