Пилешка салата с праскови

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Ако обичате кулинарните експерименти и си падате по смесицата на различни вкусове, значи тази салата със сигурност ще ви хареса. Тя комбинира соления вкус на пилешкото месо със сладки праскови и леко кисел дресинг. Резултатът наистина е страхотен!

 

Необходими продукти:

3 средни праскови
300 грама сварени пилешки гърди
200 гр краставица
30 гр. червен лук

 

За ментовия винегрет:

60 мл бял винен оцет
15 мл сок от лимон
50 г захар
малко прясна мента
сол
черен пипер

За декорация:
4 листа маруля

 

Начин на приготвяне:

Обелете прасковите и ги нарежете, както и останалите продукти, на кубчета.

В голяма купа, смесете прасковите, пилешкото, краставиците и лука.

За да приготвите ментовия винегрет, в миксер или блендер сложете оцета, лимоновия сок, захарта, ментата, солта и черния пипер. Разбийте добре, докато се получи паста.

Полейте пилешката салата с винегрета и разбъркайте. Охладете салатата и я сервирайте върху листата от маруля.

Да вие е вкусно! 


 

Коментари към "Пилешка салата с праскови ":
Най-четени
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
10 неща в мъжкия гардероб, които дразнят жените 10 неща в мъжкия гардероб, които...

Вижте кои са те…

12:45 | 22.11.2016| 10 неща които
 
 
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg