Огретен с броколи и кайма

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Моят стил

Обичате ли огретен? А броколи? Ако да, значи имаме вкусна рецепта за вас – огретен с броколи и кайма! Ммм, заслужава си да се опита...

Необходими продукти:
400 г броколи или карфиол
3 яйца
1 ч. ч. прясно мляко
250 г кайма
1 глава кромид лук
100 г кашкавал
1 ч. л. соев сос
щипка кимион
сол
черен пипер
червен пипер
5-6 с. л. олио

Начин на приготвяне:
Във вряща и подсолена вода се бланшира накъсаното на розички броколи (карфиол). След като омекне, се сваля от котлона и се отцежда.

Нарязаният на ситно кромид се запържва до златисто. Прибавя се каймата и се пържи, докато стане на кафеви ронливи топченца.Прибавят се подправките и соевият сос и се посолява. Сместа се прехвърля в тавичка, прибавя се броколито (карфиолът) и се разбърква.

Залива се със смесените яйца и прясно мляко и се пече на умерена фурна. Малко преди да се извади от фурната, ястието се поръсва с кашкавал и се допича.

Добър апетит!  


 

Коментари към "Огретен с броколи и кайма ":
Най-четени
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
 
14 начина да отслабнем по време на празниците, вместо да напълнеем 14 начина да отслабнем по време на...

Не позволявайте талията ви да плаща цената на веселбата

19:04 | 02.12.2016| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg