Морковена крем супа с джинджифил

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Днес сме ви приготвили нещо интересно! Какво ще кажете да си забъркате морковена крем супа с джинджифил? Звучи странно, но е много вкусно. Ето как става…

Необходими продукти:
500 г моркови

250 г картофи

1 глава кромид лук

20 г пресен джинджифил

2 с. л. олио

100 мл портокалов сок

750 мл пилешки бульон

100 г заквасена сметана

смлян черен пипер

магданоз

 

Начин на приготвяне:

Морковите и картофите се обелват и се нарязват на дребни кубчета, а лукът се почиства и се нарязва на дребно. Джинджифилът пък се почиства и се настъргва на ситно ренде.

Лукът се задушава в 2 с. л. олио до омекване. Прибавят се морковите, картофите, джинджифилът и се задушават 5 минути. Заливат се с портокаловия сок и бульонът.

Супата се кипва и огънят се намалява. Оставя се да къкри 20 минути или до омекването на зеленчуците.

Накрая се пасира и се прибавя заквасената сметана, разбърква се, а по желание се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Добър апетит! 


 

Коментари към "Морковена крем супа с джинджифил ":
Най-четени
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
10 неща в мъжкия гардероб, които дразнят жените 10 неща в мъжкия гардероб, които...

Вижте кои са те…

12:45 | 22.11.2016| 10 неща които
 
 
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg