Магданозът – подправка и лек

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Хранене

 

Магданозът се използва като лечебно средство за защита още от древни времена. Витаминният състав в това растение е просто невероятен - А, В1, В2, В3, В6, В9, С, Е, К и Н (биотин). И още много минерали и елементи като желязо, калций, калий, йод и др.

 

Магданозът повишава имунитета и има антиканцерогенен ефект. Той съдържа хлорофил, който е подобен на хемоглобина в човешкия организъм. Ето защо редовната консумация на магданоз повишава нивото на кислород в клетките. Това води до по-бързо пречистване на тялото, допринася за по-бързото заздравяване на рани, изгаряния и язви.

 

Затова най-добре е да зарежем изкуствените овкусители и да заложим на свежите подправки, особено сега, през лятото. Защото освен, че съдържат страшно много полезни съставки, ястията с тях са и двойно по-вкусни.
 


 

Коментари към "Магданозът – подправка и лек":
Най-четени
 
Защо винаги искаме да се върнем при бившите си Защо винаги искаме да се върнем при...

Дори и нещата да не сработват!

13:10 | 09.12.2016| Бивши връзки връщаме
 
 
Френски фермери позираха за секси календар на Фред Гудон Френски фермери позираха за секси...

С такива мъже всичко ще е наред през 2017г.

11:10 | 05.12.2016| Календар Секси Фермери
 
Ето защо винаги трябва да махате палтото на детето в кола Ето защо винаги трябва да махате...

Ако не го направите  излагате децата на сериозна...

18:57 | 28.11.2016| Виж цялата статия
 
6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му 6 съвета за тих секс, които да...

Зара Бари от „Elite Daily”съветва как да...

14:45 | 28.11.2016| Пози тихи изпробвате
 
Изненадващата история, която се крие зад емблематичната прическа на принцеса Даяна  Изненадващата история, която се крие...

Стила  на 90-те, който *всеки * копира почти никога...

18:55 | 29.11.2016| Виж цялата статия
 
Какво се случва с тялото ти, когато спреш да пушиш Какво се случва с тялото ти, когато...

Положителните ефекти на спирането на цигарите

13:01 | 30.11.2016| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. RSS BEU.bg